De Verrassingsmand 10 jaar

,

 

De Verrassingsmand 10 jarig jubileumDe Verrassingsmand maakt unieke cadeaumanden en geschenkpakketten voor alle gelegenheden. Wat 10 jaar geleden begon als hobby is inmiddels uitgegroeid tot een goedlopende shop voor zowel particulieren als bedrijven, voor volwassenen en kinderen. Duizenden mensen hebben de afgelopen 10 jaar met plezier zo’n originele en goed gevulde cadeaumand of geschenkpakket van De Verrassingsmand mogen ontvangen. Alle pakketten worden met zorg en liefde gemaakt. De pakketten worden mooi ingepakt met luxe lint en kaart met eigen aangeleverde tekst. Creativiteit kent geen grenzen daarom staan er steeds weer nieuwe pakketten in de shop. Dit maakt het interessant voor de steeds terugkerende klanten en dit is wat De Verrassingsmand zo uniek maakt. Ook het zelf samenstellen en aanpassen van pakketten behoort tot de mogelijkheid. De klanten zeggen dan ook blij te zijn met deze flexibiliteit. Bij De Verrassingsmand is nog altijd de klant Koning. Met trots vier ik dan ook dit tienjarig jubileum en op naar de volgende 10 jaar!

  • www.deverrassingsmand.nl
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*