Activiteiten met ’n Plus bij Inloop aan de Aa

Vanaf 5 maart organiseren de Praktijk voor Coaching & Creativiteit en Thuisteam Twente elke werkdag een ‘activiteit met een plus’ bij Inloop aan de Aa in ’t Schuttevaer (Schuttenstraat 7 in Almelo). Kijk voor het gevarieerde aanbod in de agenda:

De activiteiten zijn niet gebonden aan doelgroepen. Iedereen is welkom. Van jong tot oud, met én zonder beperkingen. Gespikkeld! Dat is de nieuwe vorm van meedoen in de samenleving. We denken niet in hokjes, maar zorgen er voor dat iedereen ook mee kan doen. Daarom ‘activiteiten met een plus’. Elke werkdag zijn er medewerkers aanwezig die, waar nodig helpen. Maar zoveel mogelijk doen de deelnemers zelfstandig mee. In ’t Schuttevaer waar Inloop aan de Aa is gevestigd, is ook een toilet voor invaliden aanwezig. En hulp voor wie niet zelfstandig naar de wc kan. Dus ook hier worden drempels geslecht.

Met de variatie aan activiteiten hopen we zoveel mogelijk mensen te bereiken. Voor één keer per week, maar elke dag mag ook. En wie z’n eigen ding wil doen, of wie even een kopje koffie wil drinken, ook die is welkom.

Kortom, het is iets nieuws in Almelo. Eigenlijk nieuw in de omgeving…

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*