Lokale maaltijdboxbezorging krijgt podium op Freshboxplaza.nl

Freshboxplaza.nl, maaltijdbox vergelijkingswebsite, biedt nu ook een podium voor lokale versbezorging. Freshboxplaza.nl kiest bewust om ook ‘kleinere’ lokale maaltijdboxen een kans te bieden hun producten te promoten in hun vergelijkingsplatform. Niet alleen biedt dit een transparant beeld voor de consument van het volledige maaltijdboxlandschap, maar geeft het de lokale versbezorging een kans om mee te groeien.

Vanaf aankomend weekend kunnen aanbieders van lokale maaltijdboxen zich aanmelden op de website van Freshboxplaza.nl en hiermee een plaatsing opeisen op het platform. De reden hiervan is dat Freshboxplaza.nl een eerlijker en transparanter beeld wil schetsen van het aanbod van maaltijdboxen in Nederland. Zo kunnen consumenten tijdens hun zoektocht naar de beste maaltijdbox uit een groter aanbod kiezen.

De wens van de consument
Bezoekers op Freshboxplaza.nl staan voorop bij deze keuze – maar een hand uitreiken naar de lokale versbezorging speelt ook absoluut een rol. “Als vergelijkingswebsite wil je natuurlijk het complete maaltijdbox-landschap in kaart brengen, zodat een oriënterende consument alle boxen in overweging kan nemen.” zegt Dennis van Drunen, oprichter van Freshboxplaza.nl. “Maar als ondernemer weet ik hoe moeilijk het kan zijn om je bedrijf een boost te geven, zeker wanneer er beperkt marketingbudget is. We bieden kleinere maaltijdboxen een gratis podium op onze website – domweg omdat het eerlijker is”.

Over Freshboxplaza.nl
Freshboxplaza.nl is ruim twee jaar geleden opgericht en biedt een platform om maaltijdboxen te vergelijken. Freshboxplaza.nl is een vergelijkingswebsite met uitgebreide informatie over maaltijdboxen en focust zich niet alleen op korting of koopjesjagers – bezoekers doorlopen hierdoor een groot gedeelte van hun klantreis op het Freshboxplaza-platform om zo de beste keuze te maken.

Noot voor de redactie:
Freshboxplaza.nl
E-mail: marketing@onlifemedia.nl
www.freshboxplaza.nl

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*