Voorlichting Persoonlijkheidsproblematiek (16 april Alphen a/d Rijn)

Voorlichting over: Persoonlijkheidsproblematiek, 19.30 uur, 16 april 2018, Alphen aan den Rijn, Restaurant de Vrienden

Wat
Iedereen heeft een persoonlijkheid: de typische eigenschappen van een persoon, zijn of haar karakter. Mensen met persoonlijkheidsproblematiek hebben een sterk gekleurde manier van denken en waarnemen. Hierdoor krijgen zij een vervormd beeld van zichzelf en van hun omgeving. Kenmerkend is bijvoorbeeld dat men intense of juist vlakke emoties heeft. Men vindt het lastig om grip op gevoelens en gedachten te krijgen en heeft vaak problemen met andere mensen. Ongeveer tien procent van de volwassen bevolking lijdt aan een persoonlijkheidsstoornis.

Tijdens deze voorlichtingsavond vertellen ervaringsdeskundigen hoe zij met deze problematiek om gaan. Een deskundige uit het werkveld gaat in op de kenmerken, oorzaken, het beloop en behandelmogelijkheden. De sprekers geven daarnaast tips en adviezen aan de mensen in de directe omgeving. Na afloop is er ruime gelegenheid om vragen te stellen en met elkaar in gesprek te gaan.

Voor wie
Deze voorlichting is voor iedereen die meer wilt weten over persoonlijkheidsproblematiek: mensen die zelf persoonlijkheidsproblematiek hebben, hun naasten, vrijwilligers, behandelaren, studenten en alle andere overige geïnteresseerden

Door wie aangeboden
Deze voorlichting wordt gegeven door Stichting Lumen Holland-Rijnland (voorheen GGz-Informatiepunt) en GGz Rivierduinen.

Wanneer
Op 16 april 2018 van 19.30 uur tot 21.30 uur.

Waar
De voorlichting vind plaats in Restaurant de Vrienden, Uranusstraat 500 in Alphen aan den Rijn

Wat kost het
De voorlichting is gratis, aanmelden is niet nodig

Overige informatie:

Voor vragen kunt u terecht bij stichting Lumen Holland-Rijnland
Tel:  071-5147420
E-mail: info@ggz-informatiepunt.nl

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*