Hoe het Kopen van YouTube Likes de Ranking van uw Video kan verbeteren

Er zijn veel activiteiten waarbij u betrokken kunt worden bij het rangschikken van YouTube-video’s, maar waarvan is bewezen dat ze snellere resultaten genereren, is het kopen van YouTube-likes, -weergaven of -abonnees. Het verkrijgen van gebruikersaandacht op YouTube is niet gemakkelijk met miljarden video’s die beschikbaar zijn op het kanaal. U hebt een geweldige strategie nodig om de positie van uw video’s hoger te krijgen en naarmate u YouTube-likes koopt, moet u zich ook bezighouden met andere activiteiten die het potentieel hebben om de ranking te beïnvloeden.

Hier zijn enkele feiten waar u op moet letten:

On-site ranking factoren

Er zijn verschillende factoren die de rangorde van YouTube-video’s beïnvloeden, waarbij sommige zichtbaar zijn en anderen onzichtbaar. Sommige van de onzichtbare factoren die van invloed zijn op hoe uw video wordt gerangschikt op YouTube zijn onder meer; videobestandsnaam die helpt bij het categoriseren van de inhoud, alleen om ervoor te zorgen dat de juiste zoekwoorden worden gebruikt bij het labelen. Een andere onzichtbare factor is de zichtdichtheid evenals het aantal weergaven dat zichtbaar is voor gebruikers; er zijn merken die het niet laten zien. Als u veel weergaven binnen een korte periode ontvangt, zal dit waarschijnlijk leiden tot een betere ranking en kunt u de weergaven veel sneller krijgen wanneer je YouTube-likes en weergaven koopt.


Zichtbare Ranking Signalen

Sommige van de zichtbare rangordesignalen waaraan u moet werken voor een betere rangschikking, omvatten zaken als de titel van de video die ongeveer 100 tekens zou moeten bevatten en waarin het sleutelwoord ook zou moeten worden opgenomen. Het titelgebruik voor de video moet zeer beschrijvend en overtuigend zijn. Als je YouTube-likes koopt, zorg er dan tevens voor dat u ook aan de zichtbare signalen werkt. De beschrijving is een ander zichtbaar feit dat u moet bekijken. De beschrijving zou ongeveer 5000 woorden moeten zijn. Maak ook gebruik van de beschrijving en voeg een link toe die verwijst naar uw website of uw bestemmingspagina. De ondertitels en de ondertiteling die u gebruikt, helpen u bij het maken van de video om een ​​breder publiek te bereiken.


Inhoud moet voldoen aan de behoeften van gebruikers

De kwaliteit van uw inhoud leidt tot een groter aantal weergaven, gedeelde mappen, abonnementen en vind-ik-leuks. Hoewel u ook YouTube-likes koopt, kunt u ook overwegen content te maken die voldoet aan de behoeften van de gebruiker. Overweeg de vragen die gebruikers hebben over uw product of services. U kunt dat doen door een zoekwoordonderzoek uit te voeren. Zodra u de veel gestelde vragen hebt geïdentificeerd, probeert u inhoud te maken die inspeelt op de behoeften van de gebruikers. Als u dat doet, kan een groot aantal gebruikers uw inhoud delen via de verschillende sociale mediaplatforms.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*