NIEUW! SAFe 4.5 Program Consultant (SPC) training en certificering

,

Eindhoven, 25 april 2018 – In deze 4-daagse training worden de deelnemers opgeleid tot SAFe 4.5 Program Consultant (SPC) van Scaled Agile, de hoogste certificering binnen Agile en SAFe.

 

In deze 4-daagse SAFe Program Consultant (SPC) training worden de deelnemers door Scaled Agile geaccrediteerde SAFe Program Consultant Trainers (SPCTs) opgeleid tot SAFe Program Consultant (SPC) en worden ze voorbereid op het internationale SAFe 4.5 Program Consultant (SPC) examen. In de training leren de deelnemers hoe ze een Lean-Agile transformatie kunnen leiden door gebruik te maken van de praktijken en principes van het Scaled Agile Framework (SAFe). Ze leren hoe ze efficiënt programma’s kunnen coachen, Agile Release Trains (ARTs) kunnen lanceren, een continue leveringspijplijn en DevOps cultuur kunnen bouwen en een Lean portfolio mogelijk kunnen maken.

De eerste twee dagen van de training zullen voorzien in de basis om SAFe aan anderen te kunnen onderwijzen. De laatste twee dagen richten zich uitsluitend op wat er nodig is om SAFe succesvol in de onderneming te implementeren.

 

Kijk voor meer informatie op onze website: www.imf-online.com of neem contact met ons op via info@imf-online.com of 040 246 0220.

 

IMF Academy is gespecialiseerd in het ontwikkelen en uitgeven van veelal certificerende (vaak ook schriftelijke) cursussen en (post-HBO) opleidingen. De cursussen sluiten direct aan bij het belangstellingsniveau van het management en professionals van (middel)grote organisaties en bestrijken onder meer het ICT, financiële en HRM-vakgebied. IMF is al bijna 25 jaar actief op de Nederlandse markt en sinds 15 jaar ook internationaal. De internationale cursussen en opleidingen worden in meer dan veertig landen verkocht.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*