Nieuwe training: Security & Techniek

Eindhoven, 20 november 2019 – Hoe maakt u als security professional doordachte en weloverwogen keuzes voor de juiste security infrastructuur? Hoe doet u dit zonder de bedrijfsdoelstellingen, het beleid en de financiën uit het oog te verliezen? Bent u actueel geïnformeerd over digitale oplossingen zoals bijvoorbeeld camerabeveiliging, toegangsbeheer en alarmcommunicatie? Kent u alle juridische (on)mogelijkheden om uw bedrijf optimaal te beveiligen?

In deze actuele, landelijk erkende post-HBO opleiding Security & Techniek komen alle technisch gerelateerde beveiligingsonderwerpen en de meest recente ontwikkelingen aan bod. Aandacht wordt onder meer besteed aan security instrumenten, veiligheidsvoorschriften en kwaliteitsborging. U leert de voor- en nadelen van (beoogde) beveiligingsmaatregelen te analyseren en aanbevelingen deskundig en doeltreffend te motiveren. Kort gezegd komt het totale werkterrein van (integrale) veiligheid in al zijn facetten, van beleid tot uitvoering, aan bod.

Wanneer u de Security & Techniek opleiding met goed gevolg afsluit, ontvangt u een landelijk erkend diploma van de Stichting Post Hoger Beroeps Onderwijs Nederland (SPHBO). U wordt opgenomen in het landelijk register van gediplomeerden. De Stichting Post Hoger Beroeps Onderwijs Nederland (SPHBO) is een landelijke dienstverlenende organisatie op het gebied van post-HBO opleidingen. Het doel van de SPHBO is om door middel van een kwalitatieve toetsing onderscheid aan te brengen in het uitgebreide aanbod aan post-HBO opleidingen in Nederland. De door de SPHBO getoetste opleidingen krijgen het predicaat ‘Registeropleiding’. Het predicaat ‘Registeropleiding’ is een beschermd predicaat, dat alleen door de SPHBO kan worden verleend.

Kijk voor meer informatie op de website van International Management Forum (IMF); www.imf-online.com.

International Management Forum (IMF) is gespecialiseerd in het ontwikkelen en uitgeven van veelal certificerende (ook schriftelijke/online) cursussen en (post-HBO) opleidingen. De cursussen sluiten direct aan bij het belangstellingsniveau van het management en professionals van (middel)grote organisaties en bestrijken onder meer het ICT, financiële en HRM-vakgebied. IMF is ruim 25 jaar actief op de Nederlandse markt en sinds 20 jaar ook internationaal. De internationale cursussen en opleidingen worden in meer dan veertig landen verkocht.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*