Nieuwe training: ISO 27701 Lead Implementer Privacy Informatie Management

Eindhoven, 16 maart 2020 – De ISO 27701 certificering is een uitbreiding op de ISO 27001 norm. Deze informatiebeveiliging opleiding gaat over de internationale privacy informatie management norm. U wordt in deze informatiebeveiliging opleiding in 5 dagen tijd opgeleid tot ISO 27701 Lean Implementer.

Wanneer u persoonsgegevens verwerkt zijn de risico’s die u loopt enorm toegenomen. De recent gepubliceerde internationale ISO 27701 norm heeft betrekking op privacy informatie management. Deze norm helpt organisaties bij het opzetten van een Privacy Information Management System (PIMS). Ook helpt deze bij het implementeren, onderhouden en continu verbeteren van het PIMS. Dit wordt gedaan door het bestaande Information Security Management System (ISMS) te verbeteren. De vereisten van de ISO 27001 norm en de richtlijnen van de ISO 27002 norm zijn hiervoor de basis. De ISO 27701 certificering is voor elke organisatie geschikt.

Leer in 5 dagen een Privacy Information Management System (PIMS) implementeren en beheren. Krijg daarnaast inzicht in privacy informatie management en leer gegevens beheren volgens de huidige AVG wetgeving.

Kijk voor meer informatie op de website van IMF Academy; www.imf-online.com.

IMF Academy, onderdeel van International Management Forum (IMF), is al meer dan 30 jaar actief op de Nederlandse markt en biedt ruim 100 opleidingen aan, verdeeld over diverse vakgebieden. Internationaal worden onze – veelal Engelstalige – opleidingen en trainingen gekocht en bezocht door organisaties uit meer dan 50 verschillende landen. Onze opleidingen sluiten direct aan bij het professionele belangstellingsniveau van onze klanten: hoogopgeleide professionals, werkzaam bij grote en middelgrote organisaties en kleinere gespecialiseerde organisaties, in alle sectoren van het bedrijfsleven en de publieke sector.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*