gero appartement inrichting service

GeroAPART: een nieuwe interieurservice voor appartementen

Meubelzaak Gero uit Lier lanceert een nieuw interieurconcept. Onder de naam Gero.APART zorgen ze voor de totaalinrichting van appartementen. Klanten krijgen er een compleet uitgewerkt moodboard en professioneel advies.

Zo gaat het in zijn werk

Alles start met een gesprek. De interieurexpert brengt de noden en wensen van klanten in kaart. Hoe zit de woning eruit? Wat wil je graag anders zien? Na het gesprek gaat men aan de slag om een moodboard te maken. Dit geeft alvast een voorsmaakje van de stijl, kleuren en materialen. Nadien volgt er een rondleiding in de toonzaal. Alle meubels, verlichting en accessoires in het moodboard zijn namelijk in de showroom te vinden. Je kan ze dus van dichtbij ontdekken. Keuze gemaakt? Dan werkt men een compleet en gedetailleerd interieurconcept uit. Dat is gratis indien men meubels koopt bij Gero (het concept alleen kost €290).

Waarom werd dit concept in het leven geroepen?

Consumenten hebben het vaak moeilijk om hun eigen inrichting op punt te zetten. Ze twijfelen over stijlen, afmetingen, kleur- en materiaalcombinaties… en nog veel meer. Met GeroAPART krijgen klanten een budgetvriendelijke oplossing voor interieuradvies op maat. Met een kostprijs van slechts €290 (die bovendien terugbetaald wordt indien men een bestelling plaatst) is men veel goedkoper gesteld dan het inhuren van een freelance interieurdesigner. Een bijkomend voordeel is dat alle stukken ter plaatse aanwezig zijn. Wil je bijvoorbeeld het zitcomfort van een eetkamerstoel testen of kleurenstalen vergelijken? Dat is geen enkel probleem.

Meer informatie?

Neem een kijkje op gerowonen.be/interieuradvies/totaalinrichting/ voor het volledige verhaal.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*