Nieuwe online tool voor motivatiebrieven

Knacq B.V. lanceert een nieuwe tool voor werkzoekenden. Via mijnmotivatiebrief.com kan men snel een sterke sollicitatiebrief schrijven voor een specifieke vacature. Dat kan volledig online, via de website.

Een belangrijke nood

Het idee voor mijnmotivatiebrief.com kwam er omdat men nood zag aan goede sollicitatiebrieven. Veel werkzoekenden schrijven er zelfs geen, omdat er teveel tijd inkruipt of ze niet weten hoe ze hieraan beginnen. Nochtans heeft onderzoek uitgewezen dat een motivatiebrief altijd een meerwaarde is bij een sollicitatie.

De online tool vereenvoudigt heel het proces. Op (letterlijk) enkele minuten tijd maak je een sterke motivatiebrief.

Gepersonaliseerde inhoud

Elke personalisatiebrief is gepersonaliseerd. Op basis van een stappenplan vul je enkele vragen in over jezelf en de functie in kwestie. De antwoorden worden daarna gebruikt om de inhoud te personaliseren. Elke motivatiebrief is dus uniek, en volledig afgestemd op de vacature van je droombaan. Op deze manier vergroot je kans op succes.

Extra’s

De tool werd zelfs uitgebreid met enkele handige functies. Er zit bijvoorbeeld een automatische spellingcheck in, en je kan ook een e-mailtekst opmaken om samen met je cv en motivatiebrief te versturen. De tool is trouwens GDPR-proof. Alles is 100% veilig en anoniem. Alleen jij hebt toegang tot jouw gegevens.

***

Graag meer info over de tool? Stuur een bericht naar info@mijnmotivatiebrief.com.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*