Creëer je Oekraïense avatar voor de 30e verjaardag van Oekraïnes onafhankelijkheid: Een nieuwe gratis dienst van Mobilunity

Vooruitlopend op de onafhankelijkheidsdag van Oekraïne heeft het Kyiv IT-bedrijf Mobilunity een speciale website gelanceerd voor het creëren van foto’s in de Oekraïense stijl.

Kiev – 19 augustus 2021 – IT-bedrijf Mobilunity sloot zich aan bij de volledig Oekraïense viering van de 30e verjaardag van de onafhankelijkheid van Oekraïne door een online dienst te creëren waarmee iedereen zijn foto kan “oekraïens maken” voor sociale netwerken – https://ukraine30.mobilunity.com/. De site was oorspronkelijk tweetalig (Oekraïense en Engelse versies), zodat niet alleen Oekraïners, maar ook veel vrienden van Oekraïne in het buitenland hun steun aan het land konden betuigen door een Oekraïense avatar te maken en die online te delen.

Het gebruik van de online dienst is heel eenvoudig: bezoek de website, upload een foto (of een andere afbeelding) zonder enige registratie, bewerk deze met verschillende Oekraïense stickers, symbolen, kaders en achtergronden, en download de Oekraïense avatar naar je toestel. De dienst laat je ook toe om bewerkte foto’s onmiddellijk te delen op sociale netwerken en werkt zowel op computers als op mobiele telefoons.

Je kunt deze editor ook gebruiken om wenskaarten in Oekraïense stijl te maken, de achtergrond van je persoonlijke profiel bij te werken naar een meer patriottische achtergrond, of gewoon een vakantiefoto voor de post te maken.

Alvorens stickers en filters te creëren, heeft het Marketing Team van Mobilunity de populariteit van relevante trefwoorden geanalyseerd om een functionaliteit te creëren die voldoet aan de eisen en verwachtingen van de gebruikers, en het Ontwikkelteam heeft rekening gehouden met een aantal use cases op basis van de ervaringen uit het verleden met het ontwikkelen van online foto-editors.

“Het hele Mobilunity Team heeft een zeer speciale houding ten opzichte van de Onafhankelijkheidsdag van Oekraïne, en elk jaar begroeten we ons land met een patriottische video, fotocollage of interessante infographics. Dus wetende dat de 30ste verjaardag dit jaar voor de deur staat, konden we het gewoon niet onopgemerkt laten en besloten we bij te dragen aan de promotie van Oekraïne als landmerk,” – zegt Kateryna Boiko, Marketing Director van Mobilunity.

Mobilunity is een Oekraïens bedrijf dat er trots op is zijn oorsprong op de wereldmarkt te vertegenwoordigen. Het bedrijf communiceert dagelijks met Europese en Amerikaanse klanten en heeft gemerkt dat de professionaliteit van Oekraïense specialisten altijd zeer hoog wordt gewaardeerd, maar dat er tegelijkertijd een laag bewustzijn is van Oekraïne als land. Om dat te veranderen en een positief merk van het land op te bouwen, informeert het bedrijf klanten voortdurend over nationale prestaties en nodigt het partners en klanten vaak uit om de hoofdstad van Oekraïne en andere delen van het land te bezoeken.

Ukraine30.mobilunity.com is in feite een nieuwe stap om iedereen over de hele wereld aan Oekraïne te herinneren en het merk van het land naar een nieuw niveau te tillen.

Over Mobilunity

Mobilunity is een Oekraïens IT-bedrijf, dat in 2010 werd opgericht in Kiev en zich richt op het bouwen van toegewijde teams van software engineers en R&D-ontwikkelingscentra. Het bedrijf werkt momenteel met meer dan 40 klanten en ontwikkelt zich actief en breidt de geografie van klanten voortdurend uit. Sinds 2018 wordt Mobilunity jaarlijks erkend als een van de beste aanbieders van B2B-diensten.

Voor meer informatie over het bedrijf of in het geval van vragen, neem gerust contact met ons op:

Mobilunity

92-94 Dmytrivska

Kiev, 01135 Oekraïne

pr@mobilunity.com

https://mobilunity.nl/

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*