Atomeus helpt accountantskantoor Londen & Van Holland met inzet RPA

Atomeus gaat accountantskantoor Londen & Van Holland ondersteunen met de inzet van Robotic Process Automation (RPA). Het Utrechtse consultancybureau voor digitaliseringsvraagstukken helpt het Amsterdamse accountantskantoor zo met het optimaliseren van haar werkprocessen.

Door het planmatig inzetten van RPA ontdekt Atomeus bij bedrijven snel verbeteringen op het gebied van kwaliteit, kosten, foutenreductie en versnelling van procesuitvoering. Het consultancybureau laat bedrijven zo hun activiteiten opschalen en processen snel en effectief verbeteren. CEO Raoul Rahimbaks van Atomeus: ‘’We maken de start met een aantal van de bedrijfsprocessen van Londen & Van Holland en daarna bouwen we stapsgewijs uit.”

Teamwork en resultaat

Beide partijen streven naar teamwork en resultaat en zijn gemotiveerd gestart met de samenwerking. “Atomeus geeft ons de kennis en de benodigde begeleiding om met ons kantoor de volgende stap te zetten richting de toekomst”, aldus vennoot Kees Jan van Schouten van Londen & van Holland.

Over Atomeus

Atomeus is een leading organisatie op het gebied van complexe digitaliseringsvraagstukken. De specialisten van Atomeus staan klaar om organisaties te ondersteunen op het terrein van Business Process optimalisatie, Data Analytics, Digital transformation, gebruikmakend van Robotic Processing Automation, kunstmatige intelligentie en machine learning. Meer info: www.atomeus.nl

Over Londen & Van Holland

Londen & Van Holland is een accountantskantoor dat kansen ziet achter cijfers. De accountants tonen visie en stippelen marsroutes uit. De fiscalisten dragen zelf oplossingen aan en zijn inventief, integer en doelgericht. En het zijn adviseurs die de financieel-juridische positie van hun klanten optimaliseren. Zodat klanten met perspectief werken en ‘later’ met vertrouwen tegemoet zien. Meer info: www.londenholland.nl.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*