Spoo Design – Vind je eigen stijl in creatieve zilveren sieraden!

Spoo-Design staat voor prachtige zilveren sieraden en fijne accessoires. | Wij bieden een groot assortiment. | Eerlijke prijzen. | Vanuit de hele wereld verzonden – direct bij u thuis.

Wie wil je zijn? Vind je eigen stijl en krijg de look die je wilt.

Zilveren accessoires zijn altijd al zeer modieus geweest over de hele wereld. Zilveren sieraden zijn niet alleen betaalbaar, maar ook van hoge kwaliteit. Afhankelijk van het ontwerp, kan het geschikt zijn voor bijna alle gelegenheden en stijlen.

Er gaat dus een hele wereld van mogelijke looks achter schuil. Of het nu heel elegante zilveren juwelen zijn die versierd zijn met zirkonia of zelfs diamanten. Vrolijke juwelen met kleurrijk email. Antiek ogende vintage sieraden van geoxideerd sterling zilver. Misschien filigraan – misschien massief bewerkt.

Niet alleen voor vrouwen zijn er prachtige zilveren sieraden. Vooral voor kinderen en mannen is dit edelmetaal veel populairder dan gouden sieraden. Zilver heeft een eenvoudige maar zeer mooie uitstraling.

Ook de keuze aan motieven voor sieraden is bijna onbeperkt als het om zilver gaat. Of het nu elegante sterren zijn, Keltische knoopmotieven, dierensieraden, sieraden met hartjes of spirituele symbolen. Dit metaal past gewoon overal bij.

U kunt dit allemaal vinden op de website van Spoo-Design. Van oorbellen tot kettingen of van kralen & bedels tot mooie sieradensets gemaakt van 925 sterling zilver – Spoo-Design heeft alles te bieden.

U heeft de keuze!

Wij bieden een steeds groeiende selectie van 925er motief sieraden tegen eerlijke prijzen en leveren wereldwijd tegen de laagste verzendkosten. In de kassa kunt u kiezen uit vele betaalmethoden.

Ons assortiment omvat een speciale selectie van modejuwelen en een kleine collectie polshorloges en accessoires.

De fijne engelenroeper kettingen met klankbollen (“Harmony Bells”) zijn geschikt als zwangerschapssieraad of voor vrienden van de spirituele wereld. Onze orgoniet sieraden en de piramides zien er niet alleen betoverend uit, maar hebben ook een verbazingwekkend effect op de energieën die ons omringen. U vindt bij ons zelfs sieraden voor aromatherapie.

Partner Programma

Houdt u van onze producten? Overweeg dan om lid te worden als onze affiliate partner! U kunt geld verdienen door onze sieraden te verkopen op uw eigen website of op social media zoals Facebook, Instagram etc. Ontvang een aantrekkelijke commissie voor elk product dat u verkoopt. Voor meer informatie, bezoek onze website.

Contacteer ons voor elke vraag. Wat u ook nodig hebt, wij zullen ons best doen om contact met u op te nemen.

Spoo-Design

Sandra Lange

Am Sommersberg 2

29308 Winsen (Aller)

Duitsland

info@spoo-design.de

https://spoo-design.de/nl/

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*