Mierlo Music in harmony

Op dinsdag 1 november is in Mierlo een nieuwe muziekvereniging gepresenteerd. Al enige tijd werkte de vereniging achter de schermen aan de opzet. Afgelopen dinsdag werden de plannen wereldkundig gemaakt, te beginnen met de naam: Mierlo Music in harmony. Ook het logo, de website en tal van plannen voor komende periode werden gepresenteerd.

Samen muziek maken is leuker!

Samen muziek maken is leuker dan alleen. Dat wil de Mierlo Music in harmony iedereen die van muziek houdt graag meegeven. Het gevoel dat je hebt als je samen met anderen speelt en toewerkt naar een mooi resultaat… dat geeft een kick en pas dán gaat muziek echt leven!

Door in een orkest te spelen, maak je trouwens niet alleen jezelf blij, maar ook anderen. Als je meedoet met de optredens of soms ook serenades, dan zie je wat de muziek die je speelt met mensen doet. Een beloning die je niet snel vergeet!

Voor wie?

Mierlo Music in harmony is ontstaan uit de in Mierlo welbekende Harmonie Sint Lucia en is er voor alle muzikanten en muziekliefhebbers, van jong tot oud(er). Er zijn twee orkesten: het Poporkest en het orkest Mi Pit. Het repertoire bestaat uit muziek van nu (zoals Lady Gaga, Suzan en Freek, Mika), afgewisseld met popklassiekers (zoals Queen, Abba, Michael Jackson) en de mooiste filmmuziek.

Meet & greet

De repetitieavonden van Mierlo Music in Harmony vinden wekelijks plaats in ’t Loesje op maandagavond. Vanaf januari 2023 is er eens per maand een ‘meet & greet’ avond, waarop je kennis kunt maken met de mensen én de instrumenten. Je woont de repetitie bij en na afloop mag je vragen stellen en de instrumenten van dichtbij bekijken. Als je al een instrument bespeelt mag je zelfs meteen meespelen. Zo krijg je een indruk van hoe zo’n repetitie gaat en wat je kunt verwachten als je lid wordt van Mierlo Music in harmony. Inschrijven voor een ‘meet & greet’ avond kan via de website (www.mierlomusic.nl). Mierlo Music in harmony is ook te volgen via Facebook, waar de data voor de ‘meet & greet’ avonden eveneens bekend worden gemaakt. Naast de meet & greet avonden is er ook de mogelijkheid om gebruik te maken van gratis proeflessen.

Meer informatie vind je op www.mierlomusic.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*