Uit in Laren Nh - opening culturele seizoen

Uit in Laren – opening culturele seizoen

,

Met Uit in Laren vieren we de opening van het Culturele seizoen 2023 – 2024.

Tijdens Uit in Laren presenteren de 4 podia – te weten het Papageno Huis, Rosa Spier Huis, Brinkhuis en natuurlijk Singer Laren het culturele aanbod voor 2023-2024. Een avond waar u kennis kunt maken met de 4 podia en van een voorproefje kunt genieten van optredens in het nieuwe culturele seizoen. Vanaf 19:00 uur zijn de deuren van Singer Laren geopend – het programma in de grote theaterzaal begint om 20:15 uur en duurt tot ca 22:00. Aansluitend is er live muziek in Singer waar u onder genot van een drankje nog even gezellig na kunt praten.

Toegangskaarten (gratis entree) zijn alleen op uitnodiging door één van de vier podia te verkrijgen.

Singer Laren

Singer Laren toont een indrukwekkend samenspel tussen dans en illusie met een voorproefje van dansgezelschap ‘Oxygen’.  Oxygen is met hun voorstelling ‘Delusion 2.0’ in het nieuwe seizoen in Singer Laren te zien op vrijdag 19 januari 2024.

Rosa Spier Huis

Tijdens de opening van het culturele seizoen in Laren “Uit in Laren” trakteert het Rosa Spier Huis u op een optreden van Sjors van der Panne en wordt er voorafgaand aan dit optreden een theatrale en muzikale presentatie gegeven door 4 jongeren uit het Jong & Oud door Kunst Verbonden programma.  

Sjors van der Panne is dé chansonnier van de Nederlandstalige popmuziek en inmiddels een gevestigde naam in de muziekwereld. Alweer bijna 10 jaar geleden nam hij deel aan The Voice of Holland en trekt sindsdien volle zalen.

Brinkhuis Laren

Namens het Brinkhuis Laren is er een kort optreden te zien van Ghislaine van der Nat – de “moeder” van BOM! in de Zaal. BOM! (Brinkhuis Open Mic) is een vaste waarde in het Brinkhuis Theater en ook in het nieuwe seizoen weer te zien o.a. op 12 september 2023.

Daarnaast komt Ghislaine met José Schuringa op 9 november met een eigen cabaret programma “Niet avondvullend” naar het Brinkhuis Theater.

Papageno Huis

Tijdens Uit in Laren presenteert het Papageno Huis zichzelf en is er een optreden van bewoner Walter en een muzikale bijdrage van het Bailmer Duo. 

Het Bailmer Duo speelt kamermuziek met piano en saxofoon in de hoofdrol. De twee jonge Portugese musici, Luis Abreu de Lima en Pedro Correia da Silva, studeren momenteel aan het Conservatorium van Amsterdam. Hun ambitie is om hun grote voorliefde en bewondering voor de Fado te delen met een groot publiek. De Fado is immers UNESCO Immaterieel Wereld Erfgoed sinds 2011 en ook een inspiratiebron om nieuwe bewerkingen en nieuwe arrangementen te maken.

Walter is bewoner van het Papageno Huis Laren en een talentvol pianist. Hij zal een eigen interpretatie van Viva la Vida van Coldplay ten gehore brengen.

Meer informatie op https://lareninbeeld.nl/uit-in-laren/

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*