Hoornse coach Sandra Zuiker helpt mensen hun werkgeluk terug te vinden

Sommige mensen met een goede baan zijn niet meer blij en gelukkig met het werk dat ze doen. De Hoornse Sandra Zuiker helpt hen hun werkgeluk terug te vinden. Sandra brengt nu haar expertise naar het volgende niveau door zich aan te sluiten bij de Passie Profiel methode, een erkende coachingsmethodologie.

“Ik help particulieren en bedrijven die werknemers in dienst hebben met een goede baan. Ze zijn niet meer blij en gelukkig met het werk wat ze doen, ze halen er geen energie meer uit en vragen zich af: ‘Is dit het nou?’. Ze weten wel dat er meer in zit, alleen weten ze nog niet welke stappen ze daarvoor moeten nemen om dat te behalen”, zegt Sandra.

Duidelijk pad naar succes

Als coach is Sandra altijd toegewijd geweest om individuen te helpen hun passies te identificeren en succes te bereiken. Nu brengt Sandra haar expertise naar het volgende niveau door zich aan te sluiten bij de Passie Profiel methode, een erkende coachingsmethodologie die mensen helpt hun passies te identificeren en een duidelijk pad naar succes te ontwikkelen.

“Ik ben verheugd me aan te sluiten bij de Passie Profiel methode”, aldus Sandra. “De reden dat ik hierbij ben aangesloten is dat ik het een geweldig traject vind om mensen weer te laten ontdekken wie ze in de kern zijn, wat hun drijft, waar hun talenten liggen en waar ze echt blij van worden in hun carrière. Het traject richt zich op persoonlijke ontwikkeling en dat is waar mijn passie ligt. Het is zo fijn als je herkent wat je blokkades zijn, welke stappen je het beste kan nemen om dit te veranderen en daardoor werk te gaan doen wat echt bij je past.”

Video’s en opdrachten

Volgens Sandra helpt het Passie Profiel helpt haar werk beter te doen door de video’s en opdrachten die in de leeromgeving staan. “De deelnemers worden hierdoor bewust van hun eigen gedrag, waarom ze doen zoals ze doen en ze ontdekken wie ze in de kern zijn. Dit helpt mee om te zien waar de blokkades en obstakels zitten zodat ik met coaching hen net dat zetje kan geven die ze nodig hebben om, gewoon te gaan doen waar ze echt blij en gelukkig van worden!”

De Passie Profiel methode is een bewezen methode die duizenden mensen heeft geholpen hun passies te identificeren en succes te bereiken in hun persoonlijke en professionele leven. Door zich aan te sluiten bij de Passie Profiel methode kan Sandra haar cliënten nu toegang bieden tot deze bewezen methodiek.

Kijk voor meer informatie over de coachingdiensten van Sandra Zuiker en de Passie Profiel methode op www.zuikercoaching.nl.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*