Anouk Welters geeft mensen ‘regie’ over hun leven terug

NLP- & mBIT-coach Anouk Welters uit Eindhoven is sinds kort aangehaakt bij de nationaal erkende Passie Profiel-methode. Volgens Anouk is dit ‘zoveel meer’ dan een loopbaantraject.

Anouk is eigenaar van LaNouk Coaching & Creating in Eindhoven. “Ik help mensen die voor hun gevoel altijd maar bezig zijn en toch tekortschieten op allerlei vlakken. Ik ondersteun hen door bewuste en wijze keuzes te maken en zo de regie op hun werk en leven terug te pakken. Hierdoor leren ze beter om te gaan met werkdruk en ervaren ze weer enthousiasme en energie in hun werk en in het dagelijkse leven.”

‘Meer dan een loopbaantraject’

Het Passie Profiel helpt nieuwsgierige en gedreven professionals met carrièretwijfels om op een eigenzinnige manier te ontdekken waar ze écht blij van worden. Het is volgens Anouk zoveel meer dan een loopbaantraject. “De deelnemers leren zichzelf beter kennen en weten wat ze belangrijk vinden. Hierdoor kunnen ze ook bewustere keuzes maken en sluit een volgende carrière mooi aan bij hun passies en hun waarden.”

“Het Passie Profiel bevat een flinke reeks filmpjes en oefeningen die helpen om jezelf beter te leren kennen. Je leert ontdekken hoe jouw ideale leven eruitziet en daar concrete acties op te ondernemen, waar je voorheen van je studie in een baan rolde en verder groeide zonder er bij stil te staan of je daar ook gelukkig van wordt. Met persoonlijke coaching vul ik dit aan door elke sessie samen te bekijken wat iemand op dat moment het meest nodig heeft om een stap te zetten in persoonlijke ontwikkeling”, aldus Anouk.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*