De DYU D3-serie heeft de EBRUN Global Good Thing Award 2023 gewonnen

EBRUN, opgericht door ebran, Indiegogo en Google, is het toonaangevende platform voor het vinden en prijzen van geweldige producten wereldwijd. De selectie is gewijd aan producten die niet alleen voldoen aan de wereldwijde verwachtingen van de consument, maar deze zelfs overtreffen, die niet alleen een diepe tevredenheid van de gebruiker vertegenwoordigen, maar ook een voorbeeld zijn van internationale innovatie en uitmuntende kwaliteit, en die de hoogste prestaties in cross-culturele en grensoverschrijdende innovatie laten zien.

Na een rigoureus selectieproces en een diepgaand onderzoek naar innovatie, heeft de tweede editie van de EBRUN Global Good Things Awards zorgvuldig 46 uitmuntende werken geselecteerd die niet alleen de voorhoede van de markt vertegenwoordigen, maar ook het hoogtepunt van vakmanschap en creativiteit. Onder de vele opmerkelijke innovatieve producten werd DYU e-bike de benchmark voor zijn ongeëvenaarde gebruikerservaring, revolutionaire ontwerp en diep inzicht in toekomstige technologische trends. Het vertegenwoordigt niet alleen het nieuwe hoogtepunt van de elektrische fiets, maar ook de leider van het toekomstige stedelijke reisconcept.

Op 30 november 2023 werd DYU-oprichter Leven uitgenodigd om de “EBRUN Global Good Awards Ceremony” bij te wonen die werd gehouden door ebran, en DYU’s inzending product D3F serie won de EBRUN Global Good Awards 2023.

DYUD3F won de EBRUN Global Good Thing Award

De producten van DYU wonnen de “EBRUN Silver Award for Global Good” voor hun door de markt erkende merksterkte en de medeoprichter van ebran overhandigde de prijs aan DYU.

DYU D3F serie is erkend door de wereldwijde goede dingen jury is ook verdiend, DYU klassieke D-serie met zijn stijlvolle design, kleine en makkelijk te gebruiken kenmerken door gebruikers in binnen-en buitenland liefde, met succes geëxporteerd naar meer dan 60 landen, oogst de wereldwijde vismeel meer dan 1 miljoen, in een binnenlandse goederen naar zee benchmarking geval en Top merk.

DYU-oprichter Leven neemt deel aan het rondetafelgesprek

In dit fascinerende rondetafelgesprek werd Leven, oprichter van DYU, uitgenodigd om deel te nemen aan een seminar op hoog niveau over de transformatie van grensoverschrijdende e-commerce naar multinationale activiteiten. Dit is niet alleen een zakelijke bijeenkomst, maar ook een uitwisseling van ideeën. Leven werkte samen met de medeoprichter van Rest en de oprichter van timemore om het groeipotentieel van de lokalisatiestrategie voor de wereldwijde markt te onderzoeken en de perfecte balans te vinden tussen globalisering en lokalisering.

In dit diepgaande gesprek delen deze industrieleiders niet alleen hun successen en uitdagingen, maar bespreken ze ook hoe innovatieve technologieën en unieke marktinzichten kunnen worden gebruikt om de evolutie van bedrijfsmodellen te stimuleren om zich aan te passen aan een snel veranderende wereldwijde marktomgeving. Hun discussies beperkten zich niet tot bestaande bedrijfsstrategieën, maar omvatten ook voorspellingen van toekomstige trends en verkenningen van opkomende markten, met als doel het identificeren en benutten van de belangrijkste elementen die duurzame groei en concurrentievoordeel zullen opleveren.

De conferentie wordt gezien als een mijlpaal en markeert een nieuw niveau van begrip onder multinationale e-commerce ondernemers van het wereldwijde zakelijke landschap. In deze diverse en dynamische discussieomgeving kwamen ondernemersleiders met verschillende achtergronden samen om een nieuw bedrijfsparadigma te definiëren en een nieuwe maatstaf te bepalen voor de toekomstige ontwikkeling van de wereldwijde e-commerce-industrie.

In de zeven jaar van zijn ontwikkeling heeft DYU niet alleen groot succes geboekt op het gebied van elektrische fietsen, maar is het ook een uitstekende vertegenwoordiger geworden van de wereldwijde elektrische transportindustrie. Het succes is te danken aan de dubbele focus op ontwerp en technologie en de voortdurende toepassing van precisielokalisatiestrategieën op de wereldmarkt. Dankzij dit unieke model worden de producten van DYU wereldwijd herkend en geliefd. De verkoopcijfers blijven stijgen, waardoor de leidende positie in de sector wordt geconsolideerd.

In 2020 is het Nederlandse bedrijf DYU, met een indrukwekkend verkoopvolume van 150.000 eenheden, uitgegroeid tot een bijzonder opvallende fabrikant van e-bikes op de wereldmarkt. Deze prestatie is niet alleen een erkenning van de uitstekende prestaties en het prachtige ontwerp van de producten, maar ook een duidelijk bewijs van de sterke invloed en het concurrentievermogen op het internationale toneel. Als Nederlands bedrijf is het succes van DYU een teken van de wereldwijde aantrekkingskracht van zijn technologische innovatie en marketingstrategie, waarmee de leidende positie van de Nederlandse productie op het gebied van elektrische voertuigen wordt aangetoond. Nog opmerkelijker is dat in 2022 de verschepingen van DYU een historische piek van 500.000 eenheden bereikten, een prestatie die niet alleen DYU’s scherpe inzicht in trends in de sector benadrukt, maar ook de brede aantrekkingskracht en invloed van het merk op wereldwijde schaal weerspiegelt.

Deze prestaties van DYU zijn niet alleen een commerciële overwinning, maar ook een enorme stimulans voor de ontwikkeling van de wereldwijde elektrische fietsindustrie. Het bedrijf heeft niet alleen opmerkelijke prestaties geleverd op het gebied van technologische innovatie en design, maar heeft ook zijn uitstekende zakelijke wijsheid en visie laten zien bij de strategische indeling en merkopbouw van de wereldmarkt. Het verhaal van DYU is een model geworden voor de ontwikkeling van de e-bike-industrie en laat zien hoe technologische innovatie en marketingstrategieën een merk naar wereldwijd leiderschap kunnen stuwen.

DYU’s overzeese lokalisatie lay-out omvat online retailkanalen zoals de officiële website van het merk en Amazon, en offline kanalen hebben zich gevestigd in vele offline supermarkten, waaronder Walmart, Costco, Sam, Carrefour en Auchan in Frankrijk, en Maier warenhuis in Australië. In Nederland, Italië, Polen, Frankrijk en andere Europese landen zijn er ook relatief verspreide dealernetwerken.

DYU, een pionier op het gebied van elektrische fietsen uit Nederland, lanceert een diep gelokaliseerde marketingstrategie op de wereldmarkt. Het bedrijf werkt niet alleen samen met belangrijke opinieleiders in verschillende regio’s op het gebied van contentmarketing, maar organiseert ook regelmatig communityritten rond fietsclubs om de betrokkenheid van het merk bij consumenten te vergroten. Daarnaast heeft DYU professionele lokale teams opgezet in belangrijke markten zoals de Verenigde Staten, Europa en het Verenigd Koninkrijk, die zich richten op het leveren van op maat gemaakte diensten, efficiënte aftersales ondersteuning en gerichte marketingstrategieën. Als innovatief bedrijf met Nederlandse wortels gebruikt DYU deze diversificatie-initiatieven om zijn merkinvloed en marktaanwezigheid op het internationale toneel voortdurend uit te breiden.

De DYU D3F-serie won de prestigieuze EBRUN Global Good Things Award 2023, wat niet alleen een hoge erkenning is van de superieure kracht van het merk DYU, maar ook de briljante prestaties op de wereldmarkt vertegenwoordigt. Nog belangrijker is dat deze eer niet alleen een belangrijke mijlpaal is in de ontwikkeling van het merk DYU, maar ook een stevige stap in de richting van marktleiderschap.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*