DYU introduceert de D3F 14 Inch Mini Opvouwbare Elektrische Fiets: Een compacte oplossing voor woon-werkverkeer in de stad

Een handige en efficiënte manier om door de stad te navigeren

DYU, bekend om zijn innovatieve elektrische fietsen, heeft onlangs de D3F 14 Inch Mini Folding Electric Bike gelanceerd. Dit model is speciaal ontworpen voor stedelijke forenzen die op zoek zijn naar een draagbare, efficiënte en gebruiksvriendelijke vervoersoptie.

Belangrijkste kenmerken van de DYU D3F

Compact opvouwbaar ontwerp: De D3F valt op door zijn opvouwbaarheid, waardoor hij zeer handig is voor opslag en transport. Deze functie is vooral handig voor mensen die meerdere manieren van transport gebruiken of beperkte opslagruimte hebben.

Motor en prestaties: De D3F is uitgerust met een 250W borstelloze motor en biedt een maximaal vermogen met een koppel van 10NM. Hij kan een topsnelheid bereiken van 15,5 mph en kan hellingen aan tot 15 graden.

Accu en actieradius: De fiets heeft een lithiumbatterij van 36 V, 10 Ah, die een actieradius biedt van 15-35 mijl in de gasmodus en 30-37 mijl in de trapondersteuningsmodus. De oplaadtijd varieert van 5-6 uur.

Veiligheid en comfort: De D3F heeft heldere koplampen voor veiliger rijden ’s nachts en duurzame, opblaasbestendige vacuümbanden. Hij heeft ook een LCD-display om het batterijniveau te controleren.

Extra specificaties: Het frame van de fiets is gemaakt van metaal en er zitten schijfremmen voor en achter op. Hij weegt 38 lb en heeft een laadvermogen van 265 lb.

Opmerkingen van de woordvoerder

Tijdens de aankondiging benadrukte een woordvoerder van DYU het praktische karakter van het D3F-model: “De D3F is ontworpen om te voldoen aan de behoeften van moderne stedelijke forenzen. Het opvouwbare ontwerp, gecombineerd met efficiënte prestaties, maakt het een ideale keuze voor diegenen die op zoek zijn naar gemak en betrouwbaarheid in hun dagelijkse woon-werkverkeer.”

Prijzen en beschikbaarheid

De D3F is zo geprijsd dat hij toegankelijk is voor een breed scala aan klanten en weerspiegelt DYU’s streven naar betaalbare kwaliteit. Hij is te koop op de DYU website, met opties voor extra accessoires zoals een slot of voormand.

Klantenondersteuning en garantie

DYU biedt 1 jaar garantie op de D3F en een retourbeleid van 14 dagen. Klanten kunnen ondersteuning en hulp krijgen via verschillende kanalen, waaronder e-mail, Facebook en WhatsApp.

Conclusie

De DYU D3F 14 Inch Mini Folding Electric Bike is een belangrijke toevoeging aan de stedelijke e-bike markt. De combinatie van een compact ontwerp, effectieve prestaties en gebruiksvriendelijke functies maakt het een geschikte keuze voor stadsbewoners die op zoek zijn naar een betrouwbaar en handig vervoermiddel.

Ga voor meer informatie of om de DYU D3F te kopen naar DYU’s officiële website.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*