DYU kondigt de lancering aan van de A1F 16 Inch Volledig Opvouwbare Elektrische Fiets: Een handige stedelijke reisoptie

Een praktische en aanpasbare e-bike voor pendelaars in de stad

DYU, een merk dat bekend staat om zijn innovatieve elektrische fietsen, heeft onlangs de A1F 16 Inch Full Folding Electric Bike geïntroduceerd. Dit nieuwe model is ontworpen voor stedelijke forenzen die op zoek zijn naar een flexibel, efficiënt en gebruiksvriendelijk vervoermiddel.

Kenmerken van de DYU A1F

Flexibel opvouwbaar ontwerp: De A1F elektrische fiets is ontworpen met een volledig vouwmechanisme, waardoor hij zeer handig is op te bergen en te vervoeren. Deze functie is vooral handig voor forenzen in de stad die het fietsen moeten combineren met het openbaar vervoer of beperkte opslagruimte hebben.

Motor en prestaties: De A1F is uitgerust met een 250W motor en biedt een comfortabele rijsnelheid tot 25 km/u. Hij voldoet aan verschillende behoeften voor woon-werkverkeer in de stad met zijn drie rijmodi: eenvoudig rijden, rijassistent en elektrisch.

Accu en bereik: Hij bevat een 7,5 Ah lithiumbatterij, die een actieradius biedt van 18 mijl in de gasmodus en 24 mijl in de trapondersteuningsmodus. De oplaadtijd is ongeveer 4 uur.

Veiligheid en comfort: De A1F heeft duurzame, slijtvaste en explosiebestendige vacuümbanden die geschikt zijn voor verschillende wegomstandigheden. Hij wordt ook geleverd met een LCD-koplamp voor veiliger rijden ’s nachts en een schokabsorberend leren kussen.

Extra functies: De fiets is uitgerust met een alarm met afstandsbediening voor extra veiligheid, een LED-display voor het controleren van de acculading en een plank achterop voor het handig vervoeren van spullen.

Woordvoerder’s verklaring

Tijdens de aankondiging benadrukte een woordvoerder van DYU het praktische karakter van het A1F-model: “Bij het ontwerp van de A1F is rekening gehouden met de uiteenlopende behoeften van forenzen in de stad. Het opvouwbare ontwerp, gecombineerd met efficiënte prestaties en veiligheidsvoorzieningen, maakt het een ideale keuze voor wie op zoek is naar een betrouwbaar en handig vervoersmiddel in de stad.”

Prijzen en beschikbaarheid

De A1F is scherp geprijsd, waardoor het een toegankelijke optie is voor een breed scala aan klanten. Hij is te koop op de DYU-website, met opties voor verschillende stekkertypes om tegemoet te komen aan verschillende regio’s.

Klantenondersteuning en garantie

DYU biedt 1 jaar garantie op de A1F en een retourbeleid van 14 dagen. Klanten kunnen ondersteuning en hulp krijgen via verschillende kanalen, waaronder e-mail, Facebook en WhatsApp.

Conclusie

De DYU A1F 16 Inch Volledig Opvouwbare Elektrische Fiets presenteert zichzelf als een praktische en efficiënte oplossing voor woon-werkverkeer in de stad. Door de combinatie van een opvouwbaar ontwerp, effectieve prestaties en gebruiksvriendelijke functies is het een opmerkelijke optie voor stadsbewoners die op zoek zijn naar een betrouwbare en veelzijdige e-bike.

Ga voor meer informatie of om de DYU A1F te kopen naar DYU’s officiële website.

Word vandaag nog lid van onze Elite League en profiteer van tot 15% cashback! Dit is een unieke kans voor jou om onmiddellijke, tastbare beloningen te ervaren als je je bij ons aansluit. Mis deze kans niet, laten we samen de reis naar succes beginnen! Klik op deze link om lid te worden:

https://app.partnerboost.com/partner/affiliate/86298

Instagram:https://www.instagram.com/dyucycle/

Facebook :https://www.facebook.com/DYUCYCLE

Groep:https://www.facebook.com/groups/dyucycle

YouTube:https://www.youtube.com/@DYUcycle

Twitter:https://twitter.com/DYUofficial

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*