Loopbaancoach Lara Verbeek helpt bij het vinden van werkgeluk

Lara Verbeek helpt mensen vanuit Den Hoorn (Z-H) bij het bereiken van hun persoonlijke en professionele carrièredoelen. Deze mensen krijgen geen energie meer van hun werk, lopen al een tijdje rond met carrièretwijfels en zoeken werkgeluk. Ze heeft zich recent aangesloten bij de Passie Profiel-methode, een erkende coachingsmethodologie die mensen helpt bij het identificeren van hun passies en het ontwikkelen van een duidelijk pad naar succes.

Loopbaancoach Lara Verbeek helpt mensen bij het beantwoorden van loopbaanvragen, het inzichtelijk maken waar ze nu staan in hun leven, en bepalen wat echt belangrijk voor ze is, wie ze in de kern zijn en wat ze diep van binnen willen. Door met haar te werken komen mensen daadwerkelijk te weten wat ze willen doen en hebben ze ook de motivatie om actie te ondernemen.

“Het is prachtig hoe iemand door het volgen van de online modules en 1-op-1 coaching een ware transformatie doorloopt”, zegt Verbeek. “Van niet blij zijn met de huidige situatie, naar een zelfbewuster, daadkrachtig persoon met heldere doelen en veel meer zelfvertrouwen. Ik vind dat zo mooi om te zien!”

Passie Profiel als methode en netwerk

“Ik vind het fijn dat ik samen met andere coaches de Passie Profiel-methode mag gebruiken en uitdragen. We zijn onderdeel van een netwerk waar we veel van elkaar kunnen leren en elkaar ook helpen en versterken”, aldus Verbeek. Ze vindt de modulaire opbouw van Het Passie Profiel ook goed in elkaar zitten. Door het doorlopen van de online modules, in combinatie met 1-op-1 coaching, komen haar klanten tot de kern van wie ze zijn en ontdekken ze waar hun talenten liggen en waar de beren op de weg zijn.

Lara Verbeek krijgt helder wat klanten echt willen en welke stappen nodig zijn voor een carrièreswitch. “Het Passie Profiel is een prachtige holistische aanpak met diepgang”, zegt Verbeek. “Heel anders dan andere loopbaantrajecten met assessments en vragenlijsten. Zelf maak ik daarnaast gebruik van het steeds bekender wordende Human Design in mijn trajecten.”

De Passie Profiel-methode is een bewezen methode die duizenden mensen heeft geholpen hun passies te identificeren en succes te bereiken in hun persoonlijke en professionele leven. Door zich aan te sluiten bij de Passie Profiel-methode kan Lara Verbeek haar cliënten nu toegang bieden tot deze methodiek.

Kijk voor meer informatie over de coaching-diensten van Lara Verbeek en de Passie Profiel-methode op passievoorjewerk.nl.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*