WeAreFrank! en pragmatiQ gaan samenwerken in strategisch partnerschap

Open source integratiespecialist WeAreFrank! uit Rotterdam gaat samenwerken met Pragmatiq, een bedrijf met veel expertise in low code- en no code-oplossingen. Samen kunnen de bedrijven meer waardevolle integraties voor klanten leveren.

“WeAreFrank! bouwt al ruim 20 jaar succesvol low code-integraties met het open source Frank!Framework. CEO Erwin Beets van WeAreFrank! is enthousiast en verheugd over de samenwerking met pragmatiQ. “De focus ligt op de support en ontwikkeling van het Frank!Framework voor partners en klanten”, aldus Beets. “Vorig jaar lanceerden we het partnernetwerk Frank!Partners als belangrijke stap in het realiseren van ons doel om binnen vijf jaar het grootste open source integratieplatform van Nederland te zijn.”

Koppelingen tussen systemen vereenvoudigen

Door de samenwerking tussen WeAreFrank! en pragmatiQ kunnen klanten, volgens CEO John van der Draai van pragmatiQ, koppelingen tussen hun systemen vereenvoudigen. “WeAreFrank! deelt onze toewijding aan het leveren van hoogwaardige oplossingen die de wensen van klanten naar een volgend niveau brengen”, aldus Van der Draai. “Door deze krachtenbundeling hebben we een nog krachtiger impact op de manier waarop mensen werken, innoveren en groeien.”

De samenwerking tussen WeAreFrank! en pragmatiQ vertegenwoordigt een ontwikkeling in de wereld van integratieoplossingen en zal naar verwachting nieuwe deuren openen voor beide bedrijven en hun klanten.

Over WeAreFrank!

WeAreFrank! is dé opensource integratiespecialist van Nederland, met meer dan 20 jaar ervaring in het leveren van hoogwaardige integratieoplossingen. Het bedrijf staat bekend om zijn expertise in het ontwikkelen van op maat gemaakte integraties met het Frank!Framework.

Info: wearefrank.nl

Over pragmatiQ

pragmatiQ is een vooraanstaande speler op het gebied van low code- en no code-oplossingen, die organisaties helpen bij het transformeren van hun processen en systemen. Met een focus op praktische oplossingen streeft pragmatiQ ernaar om waarde toe te voegen aan haar klanten en hun bedrijfsvoering te optimaliseren.

Info: pragmatiq.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*