Isolatiewerken Verschueren behaalt ATG-certificatie

Isolatiewerken Verschueren is sinds kort een gecertificeerde isolatiefirma. Het bedrijf behaalde namelijk een ATG-certificaat voor het aanbrengen van spouwmuurisolatie.

Een ATG-certificaat (Agrément Technique / Technische Goedkeuring) is een kwaliteitscertificaat dat wordt uitgegeven door een erkende instantie na grondige evaluatie van een product of een bouwtechniek. In het geval van spouwmuurisolatie verwijst een ATG-certificaat naar de goedkeuring van het isolatiemateriaal en de techniek die wordt gebruikt om de spouwmuur te isoleren.

Dit certificaat bevestigt dat een firma isolatiemateriaal gebruikt dat geschikt voor spouwmuren en dat de isolatietechniek voldoet aan bepaalde standaarden en specificaties. Het biedt geruststelling aan zowel bouwers als consumenten dat de isolatie voldoet aan bepaalde kwaliteits- en prestatienormen.


Meer informatie nodig?

Neem contact op:

055/33 59 99
info@verschueren.be

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*