Nu ook te zien in Nederland!

FASHION FOR HOME

vertegenwoordigd op Woonbeurs Amsterdam

Berlijn, augustus 2011. De internationale webwinkel FASHION FOR HOME, gevestigd in hartje Berlijn, is vertegenwoordigd op de Woonbeurs Amsterdam van 24 september t/m 2 oktober a.s. FASHION FOR HOME neemt inspiratie mee uit Berlijn in de vorm van innovatieve design meubels en moderne woonaccessoires. Daarnaast zijn populaire ontwerpen te zien van Nederlandse designers die met succes zijn geïntroduceerd bij internationale meubelliefhebbers.

Nederlands, succesvol design

In het assortiment van FASHION FOR HOME is design te vinden van gevestigde namen zoals Sean Dix maar ook van jong talent, de Deense Tobias Jacobsen met de Vio Bar is een aanwinst voor ons. En een groot talent van Nederlandse bodem is Mark Hark, deze designer heeft de opvallende bijzettafel Clouds en het originele schoenenrek Shoe Tree ontworpen. Beide Nederlandse designproducten, die ook onder internationale klanten populair zijn, introduceert FASHION FOR HOME op de Woonbeurs.

Gekozen ontwerpen

FASHION FOR HOME biedt een origineel concept op de website namelijk: het stemplatform. Bezoekers van de website www.fashionforhome.nl kunnen stemmen op uiteenlopende meubelontwerpen. Wanneer het ontwerp erg populair blijkt te zijn, produceert FASHION FOR HOME het design en neemt het product op in de webshop. De klanten die hun stem uitbrengen, ontvangen als dank voor hun stem 10% korting op het product. Deze ‘social design-filosofie’ heeft ontwerpen als de bijzettafel Clouds en bureau Klemmbrett voortgebracht, beide producten zijn te zien op de Woonbeurs.

Naar Berlijn?

Tijdens de Woonbeurs biedt FASHION FOR HOME een speciale ‘Design Berlijn Actie’ voor bezoekers van de stand (nummer: 8-035). De actie vraagt om een scherp oog voor een typisch Nederlands ontwerp en daarmee maken bezoekers kans op een retourreis naar designstad Berlijn! Dus kom naar onze stand, win de reis naar Berlijn en krijg een warm welkom in onze showroom aan Alexanderplatz.

Over FASHION FOR HOME

De webwinkel FASHION FOR HOME biedt innovatieve design meubels en moderne woonaccessoires, waarbij online consumenten luxe en betaalbaar wooncomfort vinden. Doordat het productieproces start nadat de klant heeft besteld, vermijdt FASHION FOR HOME de kosten van tussenhandelaren en opslagkosten. Deze werkwijze zorgt voor een voordelige prijs-kwaliteitverhouding. FASHION FOR HOME is in Nederland actief maar ook in Duitsland, Oostenrijk, Groot-Brittannië en de Verenigde Staten waardoor we internationaal populaire producten aanbieden.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*