Grootste riemenzaak van de Benelux

Elke jaar worden de thuiswinkel awards gehouden. En elk jaar gaat er weer een andere winnaar vandoor met de Thuiswinkel Award. Voor deze winnaar gaan we even terug in de tijd. Het betreft namelijk de award winnaar van 2011.

In 2011 heeft MooieRiemen.nl de Thuiswinkel Award in de categorie sieraden en accesoires gewonnen. Onlangs is MooieRiemen.nl ook uitgeroepen tot de grootste riemenspeciaalzaak van de Benelux.

De naam van de site zegt het eigenlijk alwel, het is een webwinkel waar je online riemen kan kopen, zowel heren riemen als dames riemen.

Maar hoe win je nou precies een Thuiswinkel Award?

Een Thuiswinkel Award wordt niet zomaar weggegeven. Het is belangrijk dat de desbetreffende webwinkel aan veel belangrijke factoren voldoet. Er wordt gekeken naar verschillende aspecten:

-Bezorging
-Service
-Betrouwbaarheid
-Veiligheid
-Mogelijkheden tot betalen
-Klanten recensies
-Webwinkel in het algemeen

Bij Mooie Riemen is de bezorging in orde, is een product op voorraad dan is het binnen 1 tot 2 werkdagen bij u in huis. Dit vinden veel online kopers erg fijn omdat ze zo snel mogelijk het nieuwe product willen ontvangen natuurlijk.
De service is ook een belangrijk aspect, hoe gaat een webwinkel om met retouren en wat doen ze bij een klacht van een klant.

Als u online geld betaald wilt u natuurlijk wel dat u dit met een gerust hart kan doen. Daarom is het belangrijk dat u veilig en eenvoudig kan betalen. Hiervoor heb je verschillende betaalwijzes, enkele voorbeelden: Ideal, Paypal of Creditcard.

U wilt natuurlijk ook dat de webwinkel waar u koopt betrouwbaar is en dat het product daadwerkelijk wordt geleverd.

Wat veel consumenten ook over de streep trekt bij een aankoop zijn de recensies van anderen, dus hoe beviel het aankoopproces van een andere consument bij een desbetreffende webwinkel. Hiervoor heb je vele verschillende onafhankelijke websites. Dit is absoluut een toegevoegde waarde aan een webwinkel.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*