SportCity behaalt “LERF keurmerk”.

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Alle vestigingen van SportCity hebben na een uitgebreide keuring door Stichting LERF (De Stichting Landelijke Erkennings Regeling Fitness) het keurmerk behaald.

Als geen andere branche is de fitnessbranche constant in beweging. Nieuwe ontwikkelingen vragen voortdurend aanpassingen op het gebied van kwaliteitscontrole. Het LERF instrument is een dynamisch instrument en wordt naar aanleiding van nieuwe ontwikkelingen, regel- en wetgeving regelmatig geactualiseerd. Met de LERF totaal keuring worden niet alleen de minimum kwaliteitseisen gewaarborgd, ook worden sportcentra gestimuleerd tot een verdere groei van het kwaliteitsniveau waarbij de klant steeds centraal staat en daarmee staat het certificaat garant voor een aanzienlijk hogere kwaliteit.

Andy Brees, general manager: “Met het LERF keurmerk in onze zak, laten we zien dat we de kwaliteit van onze clubs zeer serieus nemen. Daarnaast geven we hiermee invulling aan de voorwaarde van veel gemeenten en (semi-)overheidsinstanties die dit keurmerk verplicht stellen bij aanbesteding van bedrijfsfitnesscontracten. Dit houdt in dat we onze portfolio van partners nog verder kunnen uitbreiden en nog meer gezondheid kunnen bieden aan werknemers en werkgevers!”

Dopingconvenant

LERF gecertificeerde centra dienen een Dopingconvenant te ondertekenen waarbij verklaard wordt zorg te dragen voor een beleid binnen het sportcentrum dat gebruik van dopinggeduide middelen tegengaat, op straffe van het verlies van de erkenning van de LERF.

 Heeft u personeel dat graag wil bewegen of wilt u als werkgever dat uw personeel eens een gezondheidscheck ondergaat? Wilt u meer weten over de bedrijfsfitnessmogelijkheden van SportCity?

 Voor al uw vragen kunt u contact opnemen met 030-6918400 of mailen naar zeist@sportcity

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*