Tweurtocht 3.0 in Groningen

, , ,

Groningen, 6 augustus 2012 – Op zaterdag 29 september organiseert massagepraktijk Romano Sandee voor de eerste keer de Tweurtocht in Groningen. De eerste twee edities vonden in 2009 plaats in Assen en Utrecht.

Tijdens de Tweurtocht krijgen mensen via Twitter hints naar verschillende locaties in Groningen, die de deelnemer vervolgens moet gaan bezoeken. Omdat social media de afgelopen jaren flink zijn veranderd worden ook andere platforms zoals Hyves en Facebook gebruikt en gekoppeld aan Twitter.

De winnaar van de Tweurtocht is de deelnemer die zo snel mogelijk de volledige route aflegt, de verschillende objecten verzamelt op de locaties en op de eindlocatie de puzzel weet op te lossen. De winnaar wint dan een compleet verzorgd diner voor twee personen bij ’t Feithhuis. De tweede prijs zijn 2 bioscoopkaarten bij Pathé en de derde prijs is een uur massage bij massagepraktijk Romano Sandee. Aan de deelname zijn wel kosten verbonden, t.w. € 3,- per deelnemer. Deze kosten worden verrekend per SMS op de startlocatie en eindlocatie.

De opbrengsten van de Tweurtocht komen ten goede aan de stichting Spieren voor Spieren. Vooraf aanmelden is niet noodzakelijk maar het is wel aan te raden www.twittter.com/tweurtocht2012 te volgen.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*