Reislabels.nl stopt ermee!

, , , , , , ,

Reislabels.nl stopt ermee!
Webshop Reislabels.nl zal uiterlijk per 1 april 2013 haar online activiteiten stoppen.

Rotterdam, 7 januari 2013
Een nieuw jaar, een frisse wind! Na ruim 4 jaar stopt reiswebshop Reislabels.nl ermee. Na een voortvarende start als WereldReisShop.nl, vervolgens Reisopladers.nl en nu dan Reislabels.nl is het tijd om de laatste restjes voorraad te verkopen en de activiteiten te beëindigen.

Omzetstijging van ruim 42%
Niet vanwege uitblijvend succes, integendeel: de omzet steeg in 2012 met ruim 42% t.o.v. 2011 en het aantal unieke bezoekers steeg met 18% naar een ruime 6.700. We stoppen er simpelweg mee omdat de webshopactiviteiten niet meer binnen de core-business van het bedrijf passen. Reislabels.nl is onderdeel van de NCAB Media Group, dat zich voornamelijk richt op journalistiek, mediacommunicatie en sponsored media.

Alles moet weg!
We hebben het assortiment al drastisch teruggebracht tot zes producten. En deze gaan allen weg tegen schandalig lage prijzen! Elk product is afgeprijsd, dus we kunnen alleen maar zeggen: grijp je kans en schaf nu die reislabels aan!

Overname
Het gaat ons uiteraard aan het hart dat de shop, waar met veel plezier aan is gewerkt, op zwart gaat over 2,5 maand. Daarom staan wij open voor een koper. Voor meer informatie over de voorwaarden kan er contact worden opgenomen via het contactformulier op de site.

Meer informatie
Op www.reislabels.nl zijn alle producten te bekijken en direct te bestellen. Betaling geschiedt veilig en vertrouwd via iDEAL, PayPal (incl. creditcards) of bankoverschrijving. Bestellingen worden met PostNL verzonden, binnen 24 uur na ontvangst van de betaling.
————————————————————————————-

Meer informatie: www.reislabels.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*