EDDIE PEN komt met lichtgewicht en fel gekleurde jassen

Zomercollectie 2013 Eddie Pen
EDDIE PEN komt met lichtgewicht en fel gekleurde jassen

Zomerjas of winterjas? Nu het voorjaar voor de deur staat is dat elke ochtend weer de vraag. Gelukkig heeft het Italiaanse modemerk Eddie Pen er een ideale oplossing voor. Met de nieuwe zomercollectie 2013 brengen ze namelijk trendy ‘tussenjassen’ op de markt die op de Nederlandse markt te koop zijn op LittleOne.nl.

De jacks van Eddie Pen zijn echte droomjassen. Turqouise, geel, roze, groen, blauw, de felgekleurde jassen zijn niet alleen super tof, ze zijn ook nog eens heel praktisch. De met dons gevoerde nylon jacks zijn namelijk lichtgewicht en waterdicht. Dit betekend dat ze er niet alleen voor zorgen dat je het warm hebt als het buiten koud is, maar dat ze ook cool zijn als het warm is. Ideaal dus, om nu lekker in buiten te spelen.

LittleOne.nl snapt dat we dit voorjaar opzoek zijn naar de ideale jas. De webshop, die staat voor hoogwaardige kwaliteit, imago en design, geeft ons dan ook de mogelijkheid te kunnen genieten van dit prachtige Italiaanse merk.

Over Eddie Pen
Eddie Pen is een Italiaans modemerk dat zich kenmerkt met hoogwaardige kleding met origineel design en hoge kwaliteitseisen. De jassen en bodywarmers zijn niet alleen praktisch en gemakkelijk te dragen, Eddie Pen laat zich inspireren door de allerlaatste trends en zijn Italiaanse creativiteit.

—————————————————————

Meer informatie of persuitleen
PR4Kids | Margo de Bont-Kikkert | info@pr4kids.nl | +31 (0)6 810 945 88 | www.pr4kids.nl
beeldmateriaal kun je downloaden op www.pr4kids.nl onder beeldbank

Voor verkoopinformatie
Eddie Pen via LittleOne.nl | www.littleone.nl | sales@littleone.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*