Een vakantie met uw gezin in een accommodatie via IHA.

Families geven de voorkeur aan een verblijf in een vakantiehuis, niet alleen vanwege de prijs, maar ook omdat het voor hen vaak prettiger is dan in een hotel of vakantiepark.

Uit de 10 jaar lange ervaring van de website IHA.co.nl is gebleken dat een geslaagde vakantie vooral wordt gepland afhankelijk van de gezinssamenstelling, van de periode en van de verschillende thema’s.

Tijdens de kerstdagen of in de zomer, profiteren families graag van de gelegenheid om samen met grootouders, ooms en tantes, neefjes en nichtjes een vakantie door te brengen en zijn daarom op zoek naar grote accommodaties met een tuin en liefst ook een zwembad. Op die manier wordt de familieband verbeterd en worden er voor elk onvergetelijke herinneringen gecreëerd.

Buiten de schoolvakanties geven jonge gezinnen de voorkeur aan interessante tarieven en waarderen het comfort van een prettig appartement met een eigen keuken.

Voor alleenstaande ouders is een compleet ingerichte en centraal gelegen studio ideaal om te profiteren van culturele activiteiten in de omgeving, zoals bijv. en bezoek aan een museum etc.

Gezinnen met jonge kinderen zijn vaak op zoek naar een accommodatie in de omgeving van een pretpark zoals Astérix, PortAventura, Europa-Park… of een vakantie op de boerderij, of aan zee.

Ouders met pubers reserveren graag een accommodatie waar activiteiten zoals bergwandelingen, raften, duiken, trekking mogelijk zijn. Ook wordt er gekeken naar een bijzondere accommodatie zoals een boomhut of een woonboot.

Maar een punt dat altijd van belang is voor een gezinsvakantie, is de prijs! Websites voor de verhuur van vakantie accommodaties rechtstreeks tussen particulieren, zoals www.iha.co.nl zijn de goedkoopste oplossing, er wordt geen commissie berekend en er zijn geen boekingskosten zoals bij reserveringscentrales.

De keuzemogelijkheden voor vakantiegangers hebben zich de laatste jaren behoorlijk ontwikkeld, en dankzij Internet is de reservering van een vakantie via een rechtstreeks contact veel eenvoudiger geworden. Het is tegenwoordig gemakkelijk voor de eigenaar van een accommodatie deze te verhuren, op die manier draagt de verhuur bij in de onderhoudskosten van de accommodatie.
Het aanbod aan accommodaties is derhalve flink gegroeid, van een kleine studio tot een huis op het platteland, een appartement in de stad, een chalet in de bergen, een villa aan zee, vaak zijn de accommodaties prima uitgerust, dit tot volle tevredenheid van de vakantiegangers.

 

Prettige vakantie met de hele familie met www.iha.co.nl!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*