Mannenbox: originele cadeaus voor mannen

Mannenbox is de online specialist in mannencadeaus. Wij zijn continu op zoek naar de meest bijzondere en originele cadeaus, omdat wij één geloof hebben: een cadeau geven moet leuk zijn!

Mannen weten nooit een cadeau te vragen voor hun verjaardag en zeggen alles al te hebben. Dus zit jij met het probleem op gescheept en struin je het hele internet af naar een origineel cadeau voor hem. Herkenbaar?

Geen sokken of waterkoker, maar een verrassende box
Doordat mannen vaak niets weten te vragen, grijpen vrouwen al snel naar sokken of ondergoed. Een bierpakket is vaak al goed, maar ook bier kan je op een leukere manier cadeau geven dan de standaard sixpacks uit de lokale Albert Heijn.

Mannenbox is de oplossing! Wij zijn continu op zoek naar leuke cadeaus voor mannen, waar mogelijk in een originele verpakking. Wij geven je tips over bijzondere cadeaus die wij vinden, leren je hoe je zelf een origineel cadeau bedenkt/maakt en ontwikkelen zelf cadeaus.

Ons eerste concept: houten cadeauverpakking met breekijzer
Mannenbox is begonnen met een houten box als verpakking, gevuld met artikelen in bijvoorbeeld het thema scheren. De robuuste houten box wordt vervolgens dichtgemaakt, waarna de ontvanger de box moet openbreken een bijgeleverd breekijzer. Zo krijgt een cadeau geven een extra belevenis! Inmiddels gaan we veel verder en ontwikkelen we dagelijks nieuwe dingen. Alleen de leukste items zetten we op onze website!

Wij geloven in geschenken die zowel spannend zijn om te krijgen als om te geven. Een cadeau geven moet niet als een verplichting voelen, maar is juist een fantastische manier om een boodschap over te brengen. Een originele verpakking en persoonlijke boodschap dragen daar aan bij, maar een cadeau wat écht bij de persoonlijkheid van de ontvanger past, dat maakt het af.

Mannenbox: unieke cadeaus en cadeaupakketten voor je man, vriend, vader, broer of opa.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*