Cesar Zuiderwijk treedt op voor doven en slechthorenden

De Golden Earring drummer opent op vrijdag 8 oktober 2010 samen met drummer Rob Kramer de derde editie van het MuteSounds Festival in het Paard van Troje met een exclusieve live act.

Cesar Zuiderwijk en Rob Kramer zitten beiden al jaren in het vak en weten als geen ander hoe ze het publiek kunnen opzwepen met hun muziek. Tijdens het MuteSounds Festival staan ze voor de uitdaging om ook dove en slechthorende bezoekers mee te krijgen op het ritme van de drums.

Cesar Zuiderwijk
Cesar behoeft als drummer van de Golden Earring en de wereldhit Radar Love weinig introductie. Wat minder mensen weten is dat Cesar zich inzet voor o.a. War Child en muziekonderwijs voor verstandelijk gehandicapten om kinderen met minder kansen een duwtje in de rug te geven.
Rob Kramer
Rob speelt al ruim 30 jaar in diverse bands en geeft al 15 jaar les als drumdocent op Musicstation. Daarnaast organiseerde hij o.a. een benefietconcert, 25 Hours of Music, voor het destijds nieuwe Juliana Kinderziekenhuis.
Voor meer informatie zie: www.mutesounds.nl.

MuteSounds wordt mede mogelijk gemaakt dankzij: Comfoor, BINK 36, Filmhuis Den Haag, Fonds1818, Fonds Burgerschap, Gemeente Den Haag, Hogeschool Inholland Den Haag, JUST, Madurodam Steunfonds, MAKS Event Management, NSGK voor het gehandicapte kind, Paard van Troje, Vestia Den Haag Zuid-Oost, VSBFonds.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*