Dogwalk 2010

PERSUITNODIGING

Dutchypuppy, Bridget Maasland & Jim Bakkum organiseren:

DOGWALK 2010

& verkiezing van de Bastaard van het Jaar

Eindelijk is het weer zover! Honden mogen vanaf 3 oktober as. weer op het strand.
Graag nodigen we je uit om dat te vieren door met ons een vier kilometer lange, supergezellige wandeling op het Scheveningse strand te maken. Bridget Maasland, ambassadrice en oprichtster van de Dutchypuppy Foundation, doet zelf natuurlijk ook mee! Daarnaast zijn er ook dit jaar nog veel meer bekende Nederlanders en vips die de Foundation een warm hart toedragen en ook meewandelen. Wie dat zijn, houden we nu nog even geheim…

 Na de Dogwalk wordt de finale van de eerste BASTAARDHOND VAN HET JAAR verkiezing gehouden:  de eerste hondenwedstrijd waarin geen rashond te bekennen is! Afgelopen maanden hebben honderden mensen hun geliefde vuilnisbakkies, asbakkies, kruisingsproducten en andere onwettige nakomelingen  genomineerd.  
Bridget Maasland en Jim Bakkum maken de winnende hond bekend.

3 oktober, 12.00 – 15.30 uur

Start en finish bij strandclub Wij, Strandweg 1, 2586 JK Scheveningen (www.zamen.nl)

 Dogwalk en de Bastaardhond van het jaar verkiezing worden mogelijk gemaakt door de inzet van Bridget Maasland, Jim Bakkum, de sponsors die zich inzetten voor de Dutchypuppy Foundation (www.dutchypuppy.nl) en een hele rits vrijwilligers. De opbrengst komt o.a. ten goede aan een project van Dutchypuppy voor de uitbreiding van Huayang Dog Rescue Center in Thailand.

 Wil je erbij zijn? Meld je aan door uiterlijk 1 oktober a.s. bevestigend op deze link te klikken: http://www.dutchypuppy.nl/cms/autoform/inschrijfwalk/ of neem contact op met COOS! Communicatie en evenementen via welkom@bij-coos.nl of bel naar (070) 890 35 35.

 Voor aanvullende informatie, interviewaanvragen en beeldmateriaal kunt u contact opnemen met Coos! Communicatie & Evenementen, Saskia Laurijsen, tel (070) 8903535 of saskia@bij-coos.nl