Mantelzorg Steunpunt blij met BUREAUBAS

Grafisch ontwerper Bas van der Horst ontwierp belangeloos een folder en een visitekaartje voor de vrijwillige Zorgambassadeurs van het Mantelzorg Steunpunt. Nu is er zelfs een website in dezelfde trant. De site is klaar en voor iedereen te raadplegen. Tijd voor een feestelijke overhandiging op het P-Punt in Graan voor Visch.

‘Wij zijn heel blij met deze prachtige folder, het visitekaartje en de site. Zo hopen we nog meer mensen te bereiken en aan te spreken. Bovendien is het erg prettig samenwerken met Bas. Hij is creatief en denkt echt met je mee’, begint Ellen Hulsbergen Henning, coördinator van de Zorgambassadeurs. ‘De folder is heel kleurrijk en de foto’s samen met de teksten brengen onze boodschap duidelijk over, namelijk: Bent u een allochtone Haarlemmermeerder en hebt u vragen over hulp en zorg? Vraag het de zorgambassadeur van het Mantelzorg Steunpunt.

Beursvloer match

Met zijn eigen Grafisch Ontwerpbureau heeft hij al vele klanten voorzien van onder andere een nieuwe huisstijl, logo en website. ’Ik ben nu twee jaar zelfstandig ondernemer en het gaat goed. Daarom wilde ik graag iets belangeloos doen voor een maatschappelijk organisatie en die kans kreeg ik op de Beursvloer’, legt Bas uit. De beursvloer is een netwerkevenement voor maatschappelijk betrokken bedrijven en maatschappelijke organisaties binnen de Haarlemmermeer. Door de samenwerking met bedrijven kunnen stichtingen, verenigingen en vrijwilligersorganisaties net dat beetje extra betekenen voor de inwoners van de gemeente.

www.zorgambassadeurs.nl

‘Ik zet mijn deskundigheid graag in voor het doel en het werk van het Mantelzorg Steunpunt. Voor het Project Zorgambassadeurs zochten zij een grafisch ontwerper. In dit project zetten allochtone Haarlemmermeerders zich vrijwillig in om andere allochtonen te bereiken en wegwijs te maken in de mogelijkheden voor hulp en zorg. Een aansprekende folder en visitekaartjes voor de vrijwilligers waren zeer welkom. En dus zijn we aan de slag gegaan. Van het een kwam het ander en vanaf september is ook de website officieel online’, aldus Bas. ‘Iedereen kan kijken op  www.zorgambassadeurs.nl!’ En natuurlijk daarna even kijken bij www.bureaubas.nl, want Bas kan nog veel meer!’, promoot Ellen de grafisch ontwerper. Met deze officiële overhandiging is weer een match van de Beursvloer tot een goed einde gebracht.