Nieuwe wintercollecties bij Mannennu.nl

Het weer wordt kouder, de herfst begint en de winter komt er aan. Kortom, tijd voor een nieuwe wintergarderobe voor de man van nu. Daarvoor ga je natuurlijk naar  Mannennu.nl.

Winterbasics

De vertrouwde basic shirts van Cold Method zijn er nu ook in mooie, warme winterse kleuren. Nieuw ons assortiment zijn de truien en vestjes van Cold Method. Dit kan leuk gecombineerd worden met de sokken van Effio die zijn aangepast aan de trends van dit najaar. En natuurlijk zijn de nieuwe boxershorts van Iceman voorzien van leuke, hippe kleuren en designs.

Lekker warm, maar toch hip!

Koud hoeft je het niet te hebben deze winter, want Mannennu.nl heeft mooie sjaals en mutsen. De nieuwste trend is de sjaal van Cold Method die al is voorzien van een lus, waardoor de sjaal snel en lekker warm gestrikt kan worden. Natuurlijk ontbreek de grof  gebreide sjaal niet in de collectie.

Geen verzendkosten!

Wat is er nou nog meer frustrerend dan aan het eind van het bestelproces in eens allemaal bijkomende kosten te krijgen? Dat maakt Mannennu.nl zo uniek: een snelle service en geen verzendkosten!

Blijf op de hoogte: meld je aan voor de nieuwsbrief.

Wil je op de hoogte worden gehouden van aanbiedingen, nieuwe merken en producten, van Mannennu.nl? Meld je dan nu aan voor de nieuwsbrief en ontvang 10% korting op je eerste aankoop. Ga snel naar Mannennu.nl en meld je aan!

1 antwoord

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*