AEO certificaat voor All-in Logistics op Schiphol-Rijk

,

Logistiek dienstverlener All-in Logistics (http://www.allin.nl/) is door de Douane in Nederland gecertificeerd als Authorized Economic Operator (AEO). Het gaat om een gecombineerd certificaat Douanevereenvoudiging en Veiligheid. Hiermee heeft de douane het bedrijf aangemerkt als een veilig en betrouwbaar bedrijf.

De AEO-certificering biedt klanten van All-in Logistics allerlei voordelen in het internationale handelsverkeer, zoals vereenvoudigde douane- en controleprocessen.

Deze faciliteiten leiden tot minder logistiek oponthoud en lagere administratieve lasten. Het bedrijf zelf profiteert van het certificaat, omdat wereldwijd afnemers meer en meer zaken willen doen met Europese partners die AEO-gecertificeerd zijn.

Efficiency in logistieke keten

Het beoordelingsrapport van de douane stelt dat de bedrijfsprocessen van All-in Logistics volgens een vaste structuur verlopen en dat het interne controlesysteem een goed kwaliteitsniveau waarborgt.

Met het certificaat toont All-in Logistics dat het instaat voor veilige en integere grensoverschrijdende goederenstromen. Ook draagt het nu gecertificeerde proces bij tot meer efficiency in de logistieke keten.

Managing Director Brennus van der Klaauw: “We zijn erg trots op het behaalde resultaat. Hier profiteren onze klanten direct van. Voor All-in Logistics is de AEO-certificering een extra impuls om te blijven werken aan de kwaliteit van onze dienstverlening. We willen de verwachtingen die onze klanten hebben blijven overtreffen”.

1 antwoord

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*