Reisbranche ontdekt de Snow Experience Skisafari

,

Deze winter bieden Nederlandse touroperators massaal de Snow Experience Skisafari aan via reisbureaus en websites. De skisafari is een nieuw concept en bestaat uit 3 verschillende dagtochten op de Oostenrijkse pistes. Het wordt aangeboden bij de geboekte wintersportvakantie. De reisorganisaties verbreden hiermee hun aanbod in de winter.

Skisafari

De skisafari is een nieuwe manier van techniek verbeteren (leren door doen) middels veel skiën en snowboarden met een kleine groep Nederlanders. Daarbij worden de mooiste plekken en pistes van het skigebied bezocht onder begeleiding van een professionele Nederlandstalige gids. Er wordt geskied en gesnowboard in verschillende niveaugroepen van maximaal 10 personen. Instapniveau is zelfstandig blauwe piste. De groepen komen samen tijdens de koffie, lunch en après-ski en ’s avonds slaapt iedereen gewoon weer in eigen hotel of appartement. “Dit concept is echt geweldig”, aldus Chris Rens. “Ik ben afgelopen jaren meegeweest en heb plekken gezien die ik zelf nooit zou vinden. Ook ben ik met sprongen vooruit gegaan in mijn skitechniek en durf nu rode en zwarte pistes af. In een gewoon skiklasje zie je de hele week dezelfde piste. Dankzij de skisafari doorkruis je het hele gebied.” Ook voor de zeer ervaren skiër blijft de skisafari een uitdaging.

Touroperators

Bij vrijwel alle grote touroperators is de Snow Experience Skisafari direct boekbaar bij de reservering van de wintersportreis. De touroperators die de skisafari op dit moment actief aanbieden zijn Vrij Uit, Holland International, Arke, Oad Reizen, De Jong Intra Vakanties, Summit Travel, Sunweb, Jiba, Husk, Camelot en SnowTrex. Tijdens de Dutchweek in Val Thorens wordt de skisafari ook aangeboden. “Wij zien dat dit concept goed aanslaat bij het Nederlandse wintersportpubliek”, aldus Sabine Hofstra van Snow Experience. “De wintersportbranche is toe aan vernieuwing. Aangezien de touroperators de skisafari dit jaar massaal aanbieden, constateren wij dat deze mening gedeeld wordt.

Oostenrijk

De Snow Experience Skisafari wordt deze winter aangeboden in Ellmau-Wilder Kaiser, Kirchberg in Tirol, Nauders, Obergurgl-Hochgurgl, Saalbach-Hinterglemm, Serfaus-Fiss-Ladis, Sölden, Zell am See-Kaprun en in het Zillertal.

Kijk voor meer informatie op www.snowexperience.nl.

——————————————————————————————————————

Noot voor de redactie (niet voor publicatie)

Voor meer informatie en/of beeldmateriaal kunt u contact opnemen met:

Sabine Hofstra, Snow Experience

Smutslaan 18                                                  

3851 ZA Ermelo

0642151491

sabine@snowexperience.nl

www.snowexperience.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*