Snurken verhelpen

Meer dan 6 miljoen Nederlands snurken, 84% daarvan snurkt door de neus. Voor die groep mensen kan de NasiVent een oplossing zijn tegen het snurken. De NasiVent is een klein siliconen buisje die in de neus gaat. Het siliconen materiaal is zacht, zeer elastisch, flexibel en afwasbaar en past zich goed aan de verschillende neusvormen voor een ideale pasvorm. Deze perfecte neusspreider zorgt voor extra lucht tijdens het slapen waardoor de kans tot snurken afneemt.

De NasiVent is ontwikkeld en getest door een aantal KNO artsen.

Snurken is al lastig genoeg, gelukkig heeft onze webwinkel StopSnurken.nu diverse oplossingen tegen snurken. U betaald geen verzendkosten!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*