Tegels voor alle smaken

, ,

Met de almaar toenemende variëteit in aangeboden tegels vinden ook steeds meer huiseigenaren de weg naar de tegelspeciaalzaken. Of men nu een modern en strak interieur wilt of juist klassiek, door de verschillende steensoorten, oppervlakte bewerkingen en legpatronen is bijna alles mogelijk.

Met efficiënte vloerverwarming of goede isolatie is van een koud oppervlak, wat voor sommigen een argument tegen een tegelvloer kan betekenen, geen sprake.

Andere argumenten voor de keuze van tegels is het (lichte) onderhoud, duurzaamheid en hygiëne.

Natuursteen
Natuursteen is een verzamelnaam voor diverse steensoorten uit de natuur en worden verwerkt tot vloerafwerking. Er zijn diverse soorten zoals graniet, lavasteen, leisteen, marmer, kwartsiet, enzovoort. Iedere natuursteensoort heeft zijn eigen eigenschappen. Deze verschillende soorten kunnen eigenlijk overal worden toegepast, maar bij openhaarden of andere warmtebronnen moet er wel rekening gehouden worden met de hitte bestendigheid van de gebruikte soort steen.

Natuursteen is uitstekend te combineren met vloerverwarming, omdat het als eigenschap heeft warmte op te nemen en langzaam af te geven. Naast een aantal verschillende legpatronen zijn er met natuursteen ook een aantal oppervlakte bewerkingen mogelijk die de natuursteen een eigen vormgeving en uitstraling geeft.

Over Middag Marmer en Tegels
Met onze showroom van 1500m2 en een assortiment van meer dan 5.000 verschillende soorten tegels waaronder wandtegels, vloertegels en tuintegels, weten wij zeker dat wij de perfecte tegels voor u in huis hebben!

Ook voor uw badkamer en sanitair tegels kunt u terecht in onze showroom van 500m2. Wij hebben 150.000m2 tegels en natuursteen op voorraad.

Service die wij u bieden:
• Deskundig advies;
• Snelle levering door grote voorraad van tegels;
• Bezorging naar ieder gewenst adres in Nederland;
• Vloerverwarming!

Uw vloer zal gelegd worden door ervaren tegelzetters. Uiteraard is het mogelijk om de vloer direct te laten leggen inclusief vloerverwarming.

Benieuwd naar de scherpe prijs voor uw vloer? Vraag dan nu een offerte of kom langs in onze showroom in Leerdam!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*