Zelf succes bereiken met sites en e-mailings

, , , , ,

Een site die gevonden én verslonden wordt, een e-mailing of nieuwsbrief die aanzet tot koop – ondernemingen die het handig aanpakken, bereiken hiermee meer succes. Maar wie kent de do’s en don’ts rond deze verkoopmiddelen goed? En hoe lukt het hiermee sterker uit de verf te komen? Belangstellenden ontdekken het dinsdag 19 oktober in Van der Valk Hotel Hengelo.

Bijna elk bedrijf heeft een site. Maar vaak ontbreekt de kennis om die als middel optimaal in te zetten. Ook klantenbinding via een digitale nieuwsbrief en e-mailing geniet nog veel onbekendheid. Het gevolg? Veel ondernemingen laten omzetkansen liggen. Daarom organiseren specialisten dinsdagmiddag 19 oktober in Hengelo een laagdrempelige bijeenkomst. Het thema: hoe bedrijven van hebsite naar website gaan en een e-mailing of nieuwsbrief maken die aanzet tot actie. De organisatie presenteerden dit kennisprogramma eerder dit jaar in Salland. De bezoekers beoordeelden de inhoud toen met een 8.

Inhoud bijeenkomst
Het kennisprogramma bestaat uit drie onderdelen met praktisch toepasbare kennis. Allereerst vertelt webspecialist René Hegeman over de do’s en don’ts van een beter vindbare site. Aansluitend legt marketeer Peter Tijsma alles uit over de kansen en (wettelijke) bedreigingen die een e-mailing en nieuwsbrief bieden. Copywriter Loes Grooters sluit af met trucs voor het schrijven van digitale tekst met wervend effect. De middag draait om de gedachte: ‘Gras groeit niet harder door eraan te trekken.’ Vanuit dat beeld krijgen deelnemers uitleg hoe ze dan wél meer uit hun sites en mailings halen.

Randinformatie
Locatie van het kennisprogramma is Van der Valk Hotel Hengelo. De bijeenkomst op dinsdag 19 oktober loopt van 13.30 tot 17.00 uur. Deelnemers ontvangen vooraf een uitgebreide lunch en krijgen na afloop gelegenheid om informeel te netwerken. Deelnamekosten bedragen € 95 per persoon, inclusief lunch. Aanmelden kan via www.e-zense.nl/nieuws.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*