Allereerste vruchtbaarheidsdagboek komt uit!

LANCERING EERSTE VRUCHTBAARHEIDSDAGBOEK

Ann Smets  schreef samen met ervaringsdeskundige Linda van de Sande het boek “Mijn fertiliteitsdagboek”. Dit is een dagboek speciaal ontwikkeld voor vrouwen die een vruchtbaarheidsbehandeling zoals IVF of ICSI volgen. Specifieke vragen nodigen de vrouw uit om haar gevoelens en belevingen op te schrijven die ontstaan tijdens het hele traject. Het allereerste vruchtbaarheidsdagboek komt 27 september 2010 uit!  

1 op 6 Nederlandse paren heeft medische begeleiding nodig om zwanger te geraken. Afhankelijk van het medische probleem bij het koppel, zijn er verschillende behandelingen mogelijk.

Het hele fertiliteitstraject legt een enorme druk op het (echt)paar. Daarom is het zo belangrijk dat alle belevingen en gevoelens bespreekbaar worden gemaakt. “Mijn fertiliteitsdagboek” biedt een waardevolle en nuttig ondersteuning voor iedereen die een IVF/ICSI -behandeling volgt.

Ann Smets en Linda van de Sande zijn niet alleen de auteurs van dit boek, maar ook hartsvriendinnen. Ann heeft de jarenlange behandelingen van Linda en haar echtgenoot van dichtbij meegemaakt. Deze belevingen zijn de drijfveer geweest om dit boek te schrijven. Zij hopen dat ze op deze manier hun steentje kunnen bijdragen aan al diegenen waar het zwanger worden niet vanzelf gaat.

Het boek is verkrijgbaar vanaf 27 september 2010 via www.mijnfertiliteitsdagboek.be

EINDE PERSBERICHT

Voor meer informatie kan u contact opnemen met:

Naam :    Linda van de Sande               Tel.nr. :06-81594298

Functie:  auteur                        E-mailadres: l.buscop@hetnet.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*