Allebedrijvenin Bedrijvenawards 2010

Allebedrijvenin Awards 2010
Jaarlijks vinden de Allebedrijvenin Awards plaats. Alle bedrijven met de meest positieve beoordelingen op de website van www.allebedrijvenin.nl komen in aanmerking voor deze prijs. Om een grotere kans te maken op deze prijs kunnen deelnemers een kwaliteitsmeter op hun website te plaatsen. Tevens kunnen zij hun klanten uitnodigen om beoordelingen te schrijven. Via deze tool kunnen bezoekers en klanten direct hun waardering over het bedrijf kenbaar maken. 10 Januari 2011 zal de uitreiking plaatsvinden en geeft Allebedrijvenin de 3 beste bedrijven van Nederland een iPad cadeau. Daarnaast zullen deze bedrijven bekend gemaakt worden in de nieuwsbrief naar alle leden van Allebedrijvenin. Bekijk hier de uitlegvideo over de kwaliteitsmeter waarmee bedrijven meer kans maken op een Apple iPad. http://www.youtube.com/watch?v=ZxIw50tZYHo

Kwaliteitsmeter Allebedrijvenin voor reputatiemanagement
Met de tool doelt Allebedrijvenin op het reputatiemanagement voor bedrijven. Zij kunnen op een gemakkelijke manier met deze tool hun bedrijf van een betere reputatie voorzien. Klanten en/of bezoekers kunnen op de website van het bedrijf een real-time cijfer bekijken van beoordelingen over het bedrijf. Deze reviews worden geschreven op de stadsportalen van Allebedrijvenin.nl. Deze manier van reputatie is al langer bekend. Zoover werkt al jaren met dit principe om een onafhankelijk cijfer over hotels te presenteren. Deze tool verhoogt het klantvertrouwen aanzienlijk, geeft je grip op je online reputatie en werkt omzetverhogend.

Nomineren voor Allebedrijvenin Awards 2010
Ieder bedrijf kan meedoen aan de Allebedrijvenin Awards 2010. Je kunt je bedrijf inschrijven of updaten op de stadsportalen van Allebedrijvenin. Met de eenvoudig op je eigen website te plaatsen kwaliteitsmeter, kunnen bedrijven kans maken op een schitterende iPad.

Uitleg video kwaliteitsmeter

Bedrijven die mee willen doen met deze actie kunnen hier de video bekijken: http://www.youtube.com/watch?v=ZxIw50tZYHo Hier wordt uitgelegd hoe een kwaliteitsmeter op je website geplaatst kan worden. >1500 bedrijven hebben inmiddels deze manier van online reputatiemanagement al toegepast en er zijn al meer dan 60.000 geschreven reviews op de stadsportalen van Allebedrijvenin.nl aanwezig.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*