Workshops met extra korting in oktober

Enkele maanden na de lancering van de website www.vindjeworkshop.nl kan initiatiefnemer Mirjam Harthoorn concluderen dat de handige website duidelijk in een behoefte voorziet; “De bezoekersaantallen stijgen elke maand en steeds meer mensen maken gebruik van de mogelijkheid een workshop direct te reserveren”. Dit wordt extra aantrekkelijk nu verscheidene workshopaanbieders een leuke aanbieding doen in de maand oktober

Gratis meedoen
Zo krijgen groepen vanaf 15 personen die een swingende “Gospelworkshop” reserveren een gratis opname van hun workshop op dvd mee naar huis, ter waarde van 85 euro. Wie meer houdt van een kookworkshop kan in Noord-Holland een “workshop Roti maken” volgen, waarbij de 10e persoon gratis meedoet. Diezelfde korting geldt ook voor de “workshop Bewegingsvrijheid” die in de categorie ‘Persoonlijke Ontwikkeling’ valt. Wie meer houdt van een beautyworkshop kan zich laten verwennen tijdens een “Make-up workshop” waarbij de persoon die de reservering doet, zelf gratis mag. Ook gratis is de jarige voor wie een “Kinderfeestje Sieraden maken” aangevraagd wordt. Tot slot krijgen mensen die de originele workshop “Karikatuurtekenen” volgen, een gratis starterspakketje om thuis verder aan de slag te kunnen.

Service en gemak
Door middel van de zoekfunctie kan gemakkelijk gezocht worden op categorie, op plaats en prijs in één keer. Daarna worden de workshops getoond die voldoen aan deze wensen. Naast duidelijke informatie over de inhoud van de workshop kan men zich ook direct opgeven of reserveren voor een workshop met een eigen groepje. Harthoorn: “Samen met de aanvrager willen we tot een goede match komen. Stel dat een workshop niet op de voorkeursdatum kan worden aangeboden, dan helpen wij om een alternatieve datum of onderwerp te vinden.” Wie via Vindjeworkshop.nl een workshop volgt, ontvangt na afloop 10% korting op een volgende workshop. Ook is het mogelijk om een cadeaubon te bestellen. Een workshop is leerzaam en leuk, daarom is de slogan van Vindjeworkshop.nl: Leren, lachen, leven!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*