Artistic Aid Amsterdam organiseert ontwerp competities

Om al het talent in Nederland en omstreken een kans te geven, organiseert stichting Artistic Aid Amsterdam verschillende ontwerp competities. De ontwerpen zullen beoordeeld worden door een grootse vakjury bestaande uit FONG LENG, MARLIES DEKKERS, ADDY van den KROMMENACKER en BLEND Magazine. De tien beste ontwerpen van elke competitie zullen gepresenteerd worden tijdens de modeshow op 2 februari 2011 in Amsterdam.

Nieuw initiatief
Artistic Aid Amsterdam is een nieuw initiatief dat zich richt op het creëren van verkoop- en ontwikkelingsmogelijkheden voor ontwerpers en andere kunstenaars. Daarnaast steunt AAA tevens het goede doel, door beide samen te brengen en een platform te bieden.

Als onderdeel hiervan organiseert AAA ontwerpcompetities waaraan iedereen met inspiratie kan deelnemen. Zo is er de mogelijkheid om het eerste T-shirt van Orange Babies te ontwerpen of een nieuw T-shirt voor Greenpeace. Het winnend ontwerp wordt officieel door de liefdadigheidsorganisaties erkend en in productie genomen. Ook is er een competitie voor grote maten kleding voor Xaviera’s Xtravagant Xtralarge collectie van Xaviera Hollander en een Logo ontwerp competitie voor Artistic Aid Amsterdam zelf, waarbij het winnende logo daadwerkelijk wordt gebruikt door de stichting.

De tien beste ontwerpen van elke competitie, gekozen door de vakjury, worden gepresenteerd op de modeshow, waar ook de uiteindelijke winnaars bekend worden gemaakt. Leden van de vakjury zijn Fong Leng, Marlies Dekkers, Addy van den Krommenacker en Jurriaan Bakker van BLEND magazine. De Modeshow zal plaatsvinden op 2 februari 2011 in het Zonnehuis in Amsterdam.

Voor meer informatie en voor deelname aan de competities kijk op de website www.AAAmsterdam.com.

—–
Voor de redactie, niet voor publicatie:

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Nancy Adama
06-16667330
info@AAAmsterdam.org
www.AAAmsterdam.org

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*