Condooms binnen handbereik met iPhone App

, ,

Veldhoven 21 oktober 2010 – een ongekend assortiment condooms –en meer- binnen handbereik op de populaire iPhone en iPad: De award winning webshop Condoom-Anoniem.nl lanceert deze week als eerste Nederlandse condoomwinkel een ‘App’ welke gratis gedownload kan worden in Apple’s iTunes Store. Gebruikers hebben met de iPhone-App het totale assortiment van de webshop overzichtelijk in hun broekzak. Met enkele handelingen liggen de condooms of gadgets de volgende dag op de deurmat.

“De App biedt ruim 200 producten voor veilig vrijen, overzichtelijk in 30 winkel-afdelingen op je iPhone of iPad. Veel meer dan wat je in de gewone winkel vindt” vertelt Richard Spooren van Condoom-Anoniem.nl enthousiast. De keuze om een App voor de populaire mobieltjes en tabletcomputer te maken was vanzelfsprekend. “Het gaat om gemak, je hoeft niet meer achter de PC te zitten, en het werkt veel beter dan een website op je mobieltje.” legt Spooren uit.

Wie op zijn iPhone of iPad zoekt op ‘condooms’ kan het gratis programma direct downloaden. Achter opvallende icoontjes zijn de producten te vinden, voorzien van uitgebreide informatie en afbeeldingen. Via een virueel winkelmandje bezorgt TNT Post bestellingen de volgende werkdag in een anonieme, blanco envelop. Zonder verzendkosten.

Toen de webwinkel in maart dit jaar voor het tweede opeenvolgende jaar een Publieksprijs Beste Webwinkel won bij Nederlandse Thuiswinkel Awards, kondigde Spooren al nieuwe ontwikkelingen aan. “We zijn trots om in Nederland de eerste condoomwinkel met een speciale App te zijn,” bekent Spooren, “maar Apple en onze partner in Los Angeles die de App ontwikkelde bleken nauwelijks klaar te zijn voor een Nederlandse webshop-App. Daarom komt Apple binnen enkele dagen alweer met een update waarin de teksten op knopjes in het Nederlands zijn. En dan kunnen we weer snel verder, want ook telefoons met Android komen snel aan de beurt.”

Condoom-Anoniem.nl blijft als één van de eerste online condoomspeciaalzaken een echte trendsetter. Om condooms zo gemakkelijk mogelijk en anoniem in huis te halen, biedt de website al sinds 2004 de mogelijkheid om met elke telefoon te betalen door een 0900-nummer te bellen. Ook de gratis en discrete verzending, zelfs voor één condoom, dragen bij aan het doel om het jongeren zo gemakkelijk mogelijk te maken. In de wildgroei aan webwinkels onderscheidt de website zich duidelijk van de massa. Spooren: “We zijn gecertificeerd voor het Thuiswinkel Waarborg en we zijn géén erotische website. We werken voortdurend aan informatieve artikelen en voorlichting. Daarom krijgen we ook veel bezoekers die worden doorverwezen door GGD’s, apotheken en Jongerencentra”.