HMB BV presenteert SWAN Filter Systems schoonwater voor iedereen

HMB BV presenteert SWAN Filter Systems schoonwater voor iedereen
Woensdag 21 oktober 2010,
De legionella-, E-coli-, en overige bacteriën zijn een gevaar in ons drink- en douchewater. Door de wetgeving wordt er alles aangedaan om deze bacteriën tegen te houden.
De vraag is alleen; wat is van alles? Waarom kunnen we deze bacteriën niet gewoon stoppen? Om op deze vraag een antwoord te krijgen moeten kijken we naar het schoonwater proces.
Overal in het oppervlakte water, ook in Nederland bevinden zich de legionella- en overige schadelijke bacteriën. De Waterleiding bedrijven doe er alles aan om dit als schoon water aan te leveren. Als de voorzorgsmaatregelen 100% zijn, zou dit betekenen dat er geen legionella- en overige bacteriën in de waterleidingen zouden mogen voorkomen. Helaas is dit dus NIET het geval, en vinden er regelmatig legionella besmettingen en overschrijdingen plaats. Indien er dus in de waterleidingen van de waterleiding bedrijven al de bacteriën aanwezig zijn, krijgt iedereen deze in zijn of haar huis, kantoor, fabriek, aangeleverd. Feit is dat de bacteriën boven de 18 graden Celsius zich snel vermeerderen. De waterleiding bedrijven mogen het water aanleveren tot een maximale warmte van 25 graden Celsius. De kans is dus heel groot dat het schone water dat u geleverd krijgt besmet is met legionella- en de E-coli bacteriën, wat dus schadelijk kan zijn voor uw gezondheid.
Het is dus moeilijk om de bacteriën en andere schadelijke stoffen uit het drinkwater te zuiveren en als het op een mooie zomerdag 32 graden Celsius is, kan er moeilijk onder de 18 of 20 graden Celsius water worden aan geleverd. Om water bacterie vrij te verkrijgen zijn er verschillende oplossingen: UV straling, 30 minuten verwarmen boven de 60 graden Celsius en filtratie. Filtratie is: Eruit halen wat er NIET in hoort te zitten. HMB BV beschikt over een eigen filter programma, wat onder de naam Swan Filter Systems geleverd word. Hierbij kan tot 0,02 mu gefilterd kan worden. Voor de legionella- en E-coli bacterie is een 0,15 mu filter al voldoende. Bij het gebruik van een Swan filter System met de 0,15 mu filter, word dus 99,9999% van de legionella- en E-coli bacteriën opgevangen wat er in resulteert; echt schoonwater. De Swan Filter Systemen zijn bedoeld voor drinkwater en douchewater. Wij bieden eenvoudige & betaalbare oplossingen die gegarandeerd in 1 keer het probleem verhelpen. Voor elk tap en douchepunt is er een product, nieuw is onze oplossing voor nooddouches.
Voor meer informatie en vragen kunt u een email sturen naar: info@hmb-bv.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*