Cursus voor ZZP-ers/Eenmanszaken:

Leer in 2 avonden zelf je boekhouding te doen met een gratis boekhoudprogramma

DFP consultants organiseert dit najaar een cursus van 2 avonden waarin je als kleine ondernemer de grondbeginselen leert van de boekhouding en de beschikking krijgt over een gratis boekhoudprogramma waarin je zelf je administratie kunt voeren.

Datum: maandag 15 en 22 november van 19.30 tot 22.30 uur
Plaats: DFP consultants BV, Zuideinde 123, 1541 CC Koog aan de Zaan

Op de eerste avond krijg je een inleiding in de boekhouding zodat termen als debet/credit, balans, winst- en verliesrekening geen geheimtaal meer voor je zullen zijn. Voorkennis is niet vereist, alleen de interesse en de wil om te leren. Hierna volgt een eerste kennismaking met het boekhoudprogramma dat wij gaan gebruiken.

Op de tweede avond gaan we in groepjes een boekhouding verwerken in het programma om zodoende alle praktische kneepjes onder de knie te krijgen.

Na afloop van de cursus ontvangt ieder deelnemend bedrijf een USB stick met daarop een versie van het boekhoudprogramma dat overgezet kan worden op de eigen pc of laptop.

Hierdoor kan iedereen vanaf 1 januari 2011 zijn of haar boekhouding zelf bijhouden en eventueel zelf de btw aangifte doen.

Kosten voor deze cursus: € 200,– exclusief btw

Aanmelding o.v.v. bedrijfsnaam, adresgegevens, telefoonnummer op het volgende e-mail adres: i.vanwersch@dfpconsultants.nl. Wij sturen dan z.s.m. een bevestiging van deelname.

Als extra service biedt DFP consultants de mogelijkheid om het boekhoudprogramma geheel aangepast aan je bedrijf in te richten zodat het geheel aan jouw wensen/eisen voldoet. De kosten hiervoor bedragen € 40,–/uur of een van tevoren afgesproken maximum bedrag.

Tevens verzorgen wij ook het opstellen van de jaarcijfers, belastingaangiften en fiscale adviezen. Zie hiervoor onze website: www.dfpconsultants.nl
Hopelijk tot ziens op 15 november

Met een vriendelijke groet,

Ingrid van Wersch

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*