Eerste Nederlandse opdracht vermogenstransformator voor Hyosung – Wesemann

Sinds de Zuidkoreaanse transformatorbouwer Hyosung Corporation aansluiting zocht bij de Nederlandse transformatorbouwer Wesemann BV in januari is er het nodige werk verzet op het gebied van marketing, technische ontwikkeling en naamsbekendheid voor Hyosung. Een en ander heeft geresulteerd in de eerste opdracht voor de levering van een 50MVA vermogenstransformator aan netbeheerder Alliander. “Wij zijn uiterst tevreden over de wijze waarop Wesemann onze belangen voor deze opdracht heeft behartigd”, weet de zegsman van de Zuidkoreaanse onderneming. Ook de klant is tevreden met de technisch goed onderbouwde documentatie en de wijze waarop Wesemann een brug heeft weten te slaan tussen Hyosung en Alliander.

“Beide partners, Wesemann en Hyosung, kijken vol vertrouwen uit naar de toekomst die veelbelovend mag worden genoemd”, aldus de heer F.R.J. Wesemann, CEO van Wesemann BV.

Wesemann:

Wesemann is in Nederland één van de toonaangevende transformatorfabrikanten met een breed scala aan producten op het gebied van custom-build transformatoren, smoorspoelen, voedingen en omvormers voor de industriële en marine/offshore markt.

Kijk ook op  www.wesemann.eu voor meer informatie.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*