HET BINNENKORT TE OPENEN LIFESTYLE ‘SIR PLANTIN HOTEL ANTWERP’ SLUIT AAN BIJ ‘AVANTGARDE HOTELS’

Binnenkort opent op de Plantin en Moretuslei 136-140 het nieuwste lifestyle hotel van Antwerpen haar deuren: SIR Plantin Hotel Antwerp. Het trendy lifestyle hotel, dat ook een aristocratisch tintje heeft, telt 176 luxe kamers.

Voor zowel een optimale internationale uitstraling als vertegenwoordiging op het GDS en centrale reservatie systeem (CRS), sluit het hotel met onmiddellijke ingang aan bij Avantgarde Hotels. Avantgarde Hotels, onderdeel van Epoque Hotels, zijn een internationale collectie van zelfstandige hippe & trendy lifestyle hotels. In ons land is Hotel Bloom! eveneens bij Avantgarde Hotels aangesloten. Andere bekende Avantgarde hotels zijn het Banke Hotel in Parijs en the Golden Apple Boutique Hotel in Moskou.

SIR Plantin Hotel Antwerp
Plantin & Moretuslei 136-140, B-2018 Antwerpen.
T +32(0)3 271 0700. F +32(0)3 272 3800
E: info@plantin-antwerp.com W:www.sirplantin-antwerp.com

AVANTGARDE HOTELS
www.avantgardehotels.com

Contact
Wim Van Respaille General Manager gm@sirplantin-antwerp.com
Werner Spaenjes Director of Sales dos@sirplantin-antwerp.com

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*