Jägerland Tour komt naar Nijmegen

Niet om onbescheiden te zijn, maar de Jägerland Tour bevat zo ongeveer alle eigenschappen om een mens intens gelukkig te maken. Er komen hele fijne artiesten uit binnen- en buitenland, de feesten zijn gratis en bijna geen stad wordt door de tour overgeslagen. Zaterdag 13 november alweer de zesde editie en dan zal Nijmegen de ‘plees toe bie’ zijn. Locatie is Merleyn, het leukste poppodium van deze stad en de rest van de wereld. Ook nu bestaat de line-up uit artiesten waar zelfs de grootste muziekhater niet voor wegrent. Onder andere Acid Girls (US), Vicarious Bliss (FR) en een live optreden van Is Tropical (UK) zullen je avond vullen. Het concept van de Jägerland Tour partijen is uiteraard onveranderd, wat betekent dat kaarten niet goedkoop zijn, maar helemaal gratis. Daarvoor moet je alleen even naar www.jagerland.nl/nijmegen waar de kaarten worden verloot onder alle inzendingen. Daar verschijnen trouwens ook dagelijks grappige blogs en andere leuke nieuwtjes, zoals foto’s, video’s en interviews van onder andere Sjammie de Money, Boemklatsch en The Flexican. Een website vol met levensbehoeften dus. Voor meer info en kaarten: Check www.jagerland.nl/nijmegen

Overzicht info:
Naam: Jägerland Tour – Nijmegen
Datum: Zaterdag 13 november 2010
Locatie: Merleyn, Nijmegen
Adres: Hertogstraat 13, 6511 RV Nijmegen
Programma: Acid Girls (US), Vicarious Bliss (FR), Is Tropical (UK, live), The Longmen en Slowpoke
Aanvang: 23:00 uur tot 05:00 uur
Toegang: Gratis (alleen op inschrijving en loting via www.jagerland.nl)
Minimum leeftijd: 21
Event pagina: www.jagerland.nl/nijmegen

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*